O şoferiţă a mers 88 de kilometri cu o CREATURĂ blocată în grilajul maşinii: Nu mi-a venit să cred FOTO

O şoferiţă din Brazilia a fost uimită să descopere un câine blocat în grilajul maşinii sale. Astfel, nu numai că l-a lovit, însă animalul a rămas blocat în maşină mergând în acest mod 88 de kilometri.

22 nov. 2013, 08:23

Julia Cesar Siqueira, o tânără de 35 de ani, spune că a auzit un zgomot ciudat venind din faţa maşinii în momentul în care a luat un viraj, însă nu se aştepta să fie vorba de o maşină, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea BUFNIŢEI care a călătorit 200 de kilometri în grilajul unei maşini, după ce a fost lovită

Am văzut câinele în mijlocul drumului şi am încercat să îl evit. Cu toate astea am auzit un zgomot şi am realizat că l-am lovit. Mergeam cu viteză mică şi ştiam că va supravieţui, aşa că am mers mai departe„, a explicat ea.

Chiar şi aşa, atunci când a ajuns la destinaţie, o universitate aflată la 88 de kilometri distanţă, trecătorii au început să îi facă semn că are ceva blocat în grilajul maşinii. Atunci a descoperit câinele care supravieţuise buşiturii şi întregului drum care ar fi putut să îi fie fatal.

Citeşte şi Incredibil: La OPT ANI se plimbă printre maşini, pe AUTOSTRADĂ, în propriul lui VEHICUL VIDEO

La faţa locului a ajuns un pompier şi un veterinar care au salvat patrupedul care avea doar un picior rupt. Căţeluşa a primit numele de Victoria, iar cea care a accidentat-o a promis că va achita factura veterinarului sperând ca animalul să se facă bine.