O șoferiță băută din Bistrița a intrat cu mașina într-o pompă de benzină și a proiectat-o la câțiva metri depărtare

Accident extrem de grav în Bitrița. O femeie de 41 de ani a intrat într-o pompă de benzină și a smuls-o de la locul ei.

27 feb. 2023, 12:26

O șoferiță în vârstă de 41 de ani a produs un accident deosebit de grav, duminică seara, în Bistrița. Femeia a distrus o pompă de benzină și a azvârlit-o la câțiva metri depărtare.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrișa și un echipaj SAJ au intervenit la locul accidentului, pe Calea Moldovei, la Peco Ozana.

În mașina implicată în evenimentul rutier se aflau duoă persoane conștiente și cooperante. Ambele victime, o femeie de 41 de ani și un bărbat de 34 de ani, au fracturi la nivelul membrelor inferioare, fiind transportate la UPU SMURD Bistrița.

Citește și: Accident grav în Neamț. Un TIR s-a răsturnat peste o locuință de pe DN15B

Potrivit primelor verificări efectuate la fața locului, șoferița din Bistrița Bârgăului ar fi pierdut controlul direcției în timp ce conducea și a intrat în coliziune cu o pompă de alimentare cu carburant din incinta benzinăriei.

În timpul impactului, pompa a fost smulsă de la locul ei și aruncată la câțiva metri depărtare.

Citește și: Lorenna, implicată într-un accident! Maşina artistei a ajuns într-un indicator rutier de pe marginea drumului după ce a derapat. VIDEO

În urma accidenturlui, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă în cadrul Biroului Rutier, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița.