O şoferiţă a făcut prăpăd în staţiunea Mamaia: distrus un sens giratoriu, după care s-a oprit într-un bloc

Un accident grav a avut loc, vineri, în Constanţa. O șoferiță beată a distrus un sens giratoriu și s-a oprit într-un bloc din stațiunea Mamaia. Femeia s-a ales cu dosar penal.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 14:35
O şoferiţă a făcut prăpăd în staţiunea Mamaia: distrus un sens giratoriu, după care s-a oprit într-un bloc

O tânără în vârstă de 29 de ani a făcut prăpăd după ce s-a urcat băută la volan. Şoferiţa a pierdut controlul maşinii şi a distrus un sens giratoriu, a spulberat semnele de circulație, după care, ajunsă pe trotuar, a rupt colțul unui bloc și s-a înfipt în zidul lateral al clădirii.

„La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 4.22, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe DC 86, dinspre Năvodari către Mamaia, iar în dreptul Hanului cu Pești a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au transmis polițiștii.

Șoferița în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi ACCIDENT SPECTACULOS Un şofer a uitat să tragă frâna de mână şi a fost la un pas de tragedie VIDEO