Ea este șoferiță beată care a făcut accident, în Argeș. Fata de 21 de ani a coborât din mașină în chiloţi

O tânără de 21 ani a provocat un accident rutier în localitatea Moșoaia, în timp ce se afla la volan sub influența alcoolului. Rudele fetei a venit de urgenţă la locul accidentului, mai ales că faţa a coborât din maşină, după accident, purtând doar lenjerie intimă. În zadar a încercat mama tinerei să-i convingă pe poliţişti că la volan se afla ea, şi nu fiica ei. Martorii i-au stricat planul.

29 sept. 2022, 11:07
Ea este șoferiță beată care a făcut accident, în Argeș. Fata de 21 de ani a coborât din mașină în chiloţi

Maria, în vârstă de 21 de ani din Argeş, a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 67B pe raza comunei Moșoaia, în județul Argeș. Tânăra de 21 de ani, din Piteşti, se afla la volanul unui autoturism VW Phaeton, înmatriculat pe numele părinților.

Ajunsă în satul Smeura din Argeş, tânăra a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a izbit de un cap de pod. Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au simţit că fata mirosea puternic a alcool aşa că au pus-o să sufle în aparatul etilotest. A rezultat că sşoferiţa de 21 de ani avea o concentraţie de 0,85 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi: Cine este bărbatul care stătea cu mâinile în buzunare când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie

Pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice din sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, tânăra s-a ales şi cu dosar penal.

Citeşte şi: Oana Lovin, dezlănţuită la adresa lui George Simion, după ce AUR a votat închiderea minelor Lonea şi Lupeni: „Dacă mai calci în Valea Jiului, pleci cu picioarele în ghips. Să nu te văd în Piaţa Victoriei, nu răspund de faptele mele”

La locul accidentului au ajuns de urgenţă şi rudele fetei, mai ales că în momentul în care a coborât de la volan, avea pe ea doar o pereche de chiloți. Mai mult, mama fetei a încercat să-i convingă pe poliţişti că la volan se afla ea, şi nu tânăra de 21 de ani. Martorii au contrazis-o însă.

„Polițiștii i-au audiat și pe martori pentru a stabili exact cine a condus. Din fericire, nu au fost victime care să fi ajuns la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.