O şoferiţă beată a lovit mortal doi oameni. A început să râdă şi să cânte când poliţiştii îi făceau testul de alcoolemie VIDEO

Scene scandaloase după ce o șoferiță în stare de ebrietate a început să râdă și să cânte, chiar când polițiștii îi făceau testul de alcoolemie, la câteva minute după ce a accidentat mortal doi oameni.

04 mai 2023, 10:30
O şoferiţă beată a lovit mortal doi oameni. A început să râdă şi să cânte când poliţiştii îi făceau testul de alcoolemie VIDEO
O şoferiţă beată a lovit mortal doi oameni. A început să râdă şi să cânte când poliţiştii îi făceau testul de alcoolemie

O şoferiţă beată a lovit mortal doi oameni. Accidentul s-a petrecut în Illinois, SUA, iar imaginile au fost surpinse de camera de corp a unuia dintre poliţişti.

Stephanie Melgoza, o fostă studentă la Bradley, a lovit  un cuplu care traversa strada în fața unui bar din East Peoria. Paul Prowant, 55 de ani, din Avon Lake, și Andrea Rosewicz, în vârstă de 43 de ani, din Avon, au fost loviți de Dodge-ul Dart roșu condus de femeia aflată sub influenţa alcoolului, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Durere fără margini după ce doi tineri soți români au murit într-un cumplit accident în Italia. O fetiță a rămas orfană. „Drum lin spre îngeri”

Şoferiţa a pledat vinovată la două capete de acuzare, fiecare de conducere sub influența alcoolului și conducere imprudentă agravată, şi a fost condamnată la 14 ani de închisoare.

În imaginile surprinse de camera de corp a unui dintre agenţii de poliţie, se vede cum Stephanie Melgoza le-a spus ofițerilor că a băut trei pahare de vodcă înainte de a conduce, motiv pentru care, de altfel, a picat testul de alcoolemie efectuat la locul accidentului, depăţind de trei ori limita legală de alcool în sânge, având 2,5 la mie! În timp ce sufla în etilotest, şoferiţa râde şi chicoteşte, la doar câteva minute după ce provocase accidentul mortal. Dusă la spital, pentru recoltarea de alte probe biologice, femeia s-a urcat pe o masă şi a început să cânte şi să danseze.

Citeşte şi: Iulian, tânărul de 21 de ani mort în accidentul din Iași, avea planuri mari de viitor. Urma să se căsătorească și să își construiască o cabană. Cunoscuții sunt distruși de durere