O şoferiţă de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina în Piteşti. Luase permisul de doar două luni

O şoferiţă de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe un bulevard din Piteşti. Femeia îşi luase permisul în luna martie a acestui an.

20 mai 2022, 14:47
O şoferiţă de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina în Piteşti. Luase permisul de doar două luni

O şoferiţă de 71 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti după ce vineri s-a răsturnat cu maşina pe un bulevard din Piteşti. Femeia a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi.

Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat exact. Din primele date, şoferiţa ar fi pierdut direcţia maşinii, a lovit o bordură şi s-a răsturnat cu maşina.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 71 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiştilor, din direcţia Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi s-a răsturnat”, a transmis IPJ Argeş.

Citeşte şi: Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărăşan. Când ar urma să fie deschis drumul

Şoferiţa implicată în accident era începătoare, îşi luase permis de doar două luni.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citeşte şi: Veşti bune pentru românii care vor să-şi cumpere o maşină la mâna a doua. Le pot verifica direct la RAR înainte de a le achiziţiona