O şoferiţă din Gorj a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin două bătrâne

O şoferiţă din Gorj a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin două bătrâne care stăteau pe o bancă, lângă poartă. În urma impactului, una dintre victime a murit, iar cealaltă a ajuns la spitalul din Târgu Jiu cu fracturi.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 06:27
O şoferiţă din Gorj a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin două bătrâne

Un accident grav a avut loc în cursul serii de miercuri în Gorj. O bătrână şi-a pierdut viaţa iar o alta a ajuns la spital după ce o şoferiţă a dat cu maşina peste ele, potrivit România TV.

Accidentul s-a produs în comuna Stăneşti. Cele două femei stăteau pe o bancă de lângă poartă când conducătoarea auto a pierdut controlul volanului.

Citeşte şi O ŞOFERIŢĂ FĂRĂ PERMIS auto a făcut prăpăd pe şosea VIDEO

Doar ce bagasem vitele şi am auzit o scârţâitură şi un buufff…când am ieşit ţipa o vecină„, a spus un localnic al comunei.

Una dintre femei, în vârstă de 75 de ani, a murit iar cealaltă, de 63 de ani, a ajuns la Spitalul din Târgu Jiu cu fracturi. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

M-a azvârlit în poartă. Imediat am pus mâna pe poartă şi s-a deschis poarta am intrat aşa pe poartă, dar pe femeia aia a luat-o în plin. A incercat sa evite un animal? Da, o vacă, dar a avut viteză„, a povestit Maria Pilea, victima care a supravieţuit.

Citeşte şi Ucisă pe trotuar de o şoferiţă neatentă

În urma primelor cercetări efectuate am luat în calcul ca şi ipoteza a producerii accidentului, viteza neregulamentară„, a declarat Sergiu Posea, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Gorj.