O ŞOFERIŢĂ fără experienţă a provocat un grav accident de circulaţie. O persoană a murit VIDEO

Un accident extrem de grav s-a produs în cursul serii de vineri în apropiere de Cernavodă. O şoferiţă fără experienţă a făcut o manevră greşită, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar.

RomaniaTV.net
07 mart. 2015, 06:25
O ŞOFERIŢĂ fără experienţă a provocat un grav accident de circulaţie. O persoană a murit VIDEO

Impactul a fost nimicitor. Un tânăr a murit şi patru femei au ajuns în stare gravă la spital. Şoferinţa de 24 de ani era în maşină cu încă două tinere şi un bărbat de 29 de ani, aflat pe locul din dreapta, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav la Sibiu din cauza ninsorii

Femeia a făcut o manevră greşită, a intra pe contrasens unde s-a izbit violent de o altă maşina, condusă de o femeie de 60 de ani.

 

Ne-am deplasat la locul accidentului cu trei autospeciale una de descarcerare, una de apă şi spumă şi o ambulanţă. Din cauza numărului mare de victime au mai venit încă trei ambulanţe„, a declarat un membru ISU.

Mai multe echipaje de medici, poliţişti şi pomperi au venit imediat la faţa locului. Patru femei, şoferiţele şi două pasagere, din prima maşina au fost grav rănite. Au fost transportate de urgenţă la spital. Din păcate, pentru tânărul care se afla pe locul din dreapta nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului a murit pe loc. Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Şoferiţa vinovată s-a ales cu dosar penal pentruz ucidere din culpă.

Citeşte şi: ROMÂNCĂ UCISĂ cu bestialitate în Italia. Poliţia îl caută pe agresor. Nu se cunoaşte mobilul crimei