O stewardesă de la TAROM s-a sinucis. Ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem

O stewardesă de la TAROM a ales să-şi pună capăt zilelor, lăsând în urmă un copil ce va creşte fără mamă. Femeia ar fi fost abuzată de soţul său, iar în ultima perioadă se refugiase în muncă.

05 ian. 2022, 13:01
O stewardesă de la TAROM s-a sinucis. Ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem

O stewardesă de la TAROM s-a sinucis. i-a pus capăt zilelor. Potrivit primelor informaţii, femeia din Bucureşti avea mai multe probleme personale, iar în ultima vreme era îngrijorată de concedierile pe care compania la care lucra urmează să le facă.

O stewardesă de la TAROM s-a sinucis

Tragedia s-a petrecut la finalul anului 2021, pe 29 decembrie. Femeia în vârstă de 45 de ani a lăsat în urma sa un copil care va creşte fără mamă.

Potrivit primelor informaţii, aceasta ar fi fost abuzată de soţul său. Momentan  nu se ştie dacă bărbatul avea un ordin de restricţie. Din cauza problemelor din familie, femeia găsise un refugiu în muncă. În ultima vreme, era îngrijorată de concedierile pe care compania aeriană la care lucra urmează să le facă în perioada următoare, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi TAROM a început operaţiunea de restructurare. Compania a scos 14 avioane la vânzare!

Compania Tarom va avea un nou director. Cu cine va fi înlocuit fiul astronautului Dumitru Prunariu

Prunariu a demisionat din fruntea companiei Tarom la doar șase luni de la numire. Fostul director general a susținut într-un comunicat de presă că motivele deciziei sunt personale.

„Astăzi, 04 ianuarie 2022, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române Tarom a luat act de demisia domnului comandant Cătălin Radu Prunariu din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale”, se arată în comunicatul companiei aeriene.

Anunțul că Tarom va avea un nou director general a venit în cursul zilei de astăzi. Mihăiță Ursu se întoarce la compania Tarom pe care a condus-o în perioada unie 2020 – iunie 2021, ca interimar. A fost demis la vremea respectivă de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Mihăiță Ursu are 45 de ani și a deținut mai multe funcții de conducere în companiile de stat. După finalizarea studiilor liceale, noul director general al companiei Tarom a absolvit studiile postliceale de proiectant în industria construcțiilor de mașini. Ulterior, a urmat studiile la Facultatea de Geodezie a Universității Tehnice de Construcții București.

Primul loc de muncă a lui Mihăiță Ursu a fost obținut în 1995, ca referent la Administrația Domeniului Public Sector. După trei ani a decis să își continue activitatea la diverse companii de materiale de construcție, ocupând mai multe funcții de conducere în domeniul vânzării.

Citeşte şi Românii blocaţi în Africa de Sud, repatriaţi cu o aeronavă TAROM. Premierul Nicolae Ciucă: „Sperăm ca în această seară să fie la Pretoria”