O stewardesă româncă, la bordul avionului cu care zboară Barack Obama FOTO

Stewardesa româncă Gabriela Neacsu a avut ocazia să urce la bordul Air Force One, avionul cu care zboară preşedintele SUA, Barack Obama.

19 oct. 2014, 12:05

Timp de 10 ani, Gabriela Neacsu a avut posibilitatea sa lucreze in calitate de stewardesa la cele mai importante companii aeriene din lumea araba. „Pot spune ca am petrecut mai mult timp in avioane decat acasa. Insa imi place enorm de mult aceasta profesie care mi-a oferit satisfactii uriase„, a declarat Gabiela Neacsu pentru wowbiz.ro.

De-a lungul timpul a avut ocazia sa zboare cu printi, seici si chiar presedinti de stat, fiind foarte apreciata pentru profesionalismul de care a dat dovada. Gabiela a avut sansa sa viziteze chiar Air Foirce One, avionul cu care zboară preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Am ramas surprinsa sa vad simplitatea cu care este dotat avionul presedintelui american. Ma asteptam sa descopar opulenta. Nici meniul din timpul zborurilor nu este unul iesit din comun, presedintele nefiind un tip pretentios la mancare. Ni s-a spus ca bauturile sunt servite in pahare din plastic. Chiar am primit un astfel de pahar ca amintire. A fost o experienta unica pentru mine„, a spus Gabriela Neacsu.

CITEŞTE ŞI: Cum să devii stewardesă şi pe ce salariu. Cât costă şcoala