O sută de pisici moarte descoperite într-o „casă a groazei” din Nisa. Proprietarul trăia cu ele, printre rămăşiţe de veveriţe

Peste o sută de cadavre de pisici au fost găsite în casa unui pensionar din Nisa, de către asociațiile de protecție a animalelor, care au salvat și aproximativ douăzeci de animale aflate într-o stare extrem de precară, flămânde şi bolnave.

06 dec. 2021, 20:12
O sută de pisici moarte descoperite într-o „casă a groazei” din Nisa. Proprietarul trăia cu ele, printre rămăşiţe de veveriţe

Aceste cadavre, majoritatea închise în cutii de plastic sau lemn, sigilate, au fost descoperite după internarea  pensionarului în vârstă de 81 de ani, potrivit cotidianului regional Nice-Matin. Mai multe asociații pentru protecția animalelor au fost chemate în ajutor de nepoata acestui bărbat, cea care a descoperit priveliştea îngrozitoare.

Un total de aproximativ 100 de pisici moarte au fost găsite în locuinţă, dar și în jurul casei, împreună cu rămășițe de veverițe, șobolani și maxilarul unui câine.

O anchetă a fost deschisă „pentru cruzime față de animale”, a declarat pentru AFP procurorul-şef din Nisa, Xavier Bonhomme.

Citeşte şi Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Trăia alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Majoritatea pisicilor erau moarte când au fost plasate în aceste cutii, judecând după poziția lor, dar se crede că cel puțin două au fost închise de vii”, a spus şi Philippe Desjacques, președintele uneia dintre asociaţiile pentru salvarea animalelor, care au intervenit la locuinţa bătrânului. Cadavrul unei pisici, parțial devorat probabil de alte feline, a fost descoperit pe canapeaua casei.

Peste douăzeci de pisici încă în viață, dar cu stare de sănătate precară, au fost salvate și încredințate medicilor veterinari sau voluntarilor.

Citeşte şi Pisoiașul Midas, născut cu patru urechi, este noua senzație de pe Instagram VIDEO