Pisoiașul Midas, născut cu patru urechi, este noua senzație de pe Instagram VIDEO

Pisoiașul Midas, din Turcia, care s-a născut cu patru urechi, este noua drăgălășenie de pe Instragram. Cei mai buni prieteni ai felinei de patru luni sunt doi câini din rasa Golden Retriever.

15 nov. 2021, 10:01

Pisoiașul pe nume Midas provine din Turcia și s-a născut cu un defect care îl face extrem de special și adorabil.

Felina de patru luni are patru urechi, iar datorită aacestei anomalii, micuțul Midas a devenit cea mai nouă senzație de pe Instagram a strând deja 19.300 de fani.

Amendă uriaşă primită de un bucureştean care a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

Simpaticul motănel cu patru urechi a fost adus pe lume de către o pisică miadaneză într-o grădină, alătur de alți șase frățiori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de URA.RU (@ura_ru)

Mutația genetică a pisoiului a atras imediat atenția unei femei iubitoare de animale, care l-a adoptat imediat și l-a tranformat într-o mică celebritate peste noapte.

Motănelul este întâmplător din rasa Albastru de Rusia, iar cei mai buni prieteni ai micuțului sunt doi câini din rasa Golden Retriever, Suzy, 12 ani, și Zeyno, 14 ani, care sunt foarte grijulii cu noul membru al familiei, relatează AlephNews.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Midas (@midas_x24)

Pisică prinsă în timp ce încerca să le ducă droguri deţinuţilor dintr-o colonie penală din Rusia. Felina avea la gât o zgardă cu marijuana

Personalul coloniei nr.4 din orașul Ivanovo, aflat la 300 de kilometri de Moscova, a prins pisica în timp ce încerca să pătrundă în incintă. Animalul avea la gât o zgardă groasă în care era ascunsă o substanță vegetală, scrie fsin.gov.ru

În urma examinării, s-a stabilit că este vorba de marijuana, cantitatea găsită fiind de 5,21 de grame. Drogurile urmau să ajungă la deţinuţi.

„Micul miracol” din tragedia blocului prăbușit în Miami. Pisica ce a supraviețuit inexplicabil 16 zile sub dărâmături

Personalul coloniei nr.4 din orașul Ivanovo, aflat la 300 de kilometri de Moscova, a prins pisica în timp ce încerca să pătrundă în incintă. Animalul avea la gât o zgardă groasă în care era ascunsă o substanță vegetală, scrie fsin.gov.ru

În urma examinării, s-a stabilit că este vorba de marijuana, cantitatea găsită fiind de 5,21 de grame. Drogurile urmau să ajungă la deţinuţi.

Pisică ”arestată” pentru trafic de droguri

Cazul din Rusia nu este primul de acest fel, pisicile „traficante” fiind folosite şi cu alte ocazii.

Cu exact un an în urmă, o pisică din Sri Lanka a fost prinsă în timp ce încerca să introducă droguri într-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka. În jurul gâtului, într-o punguţă de plastic, felina avea două grame de heroină, două cartele SIM şi un cartuş de memorie.

Pisică a fost arestată, dar la scurt timp ea a reușit să evadeze.

Cam în aceeaşi perioadă, poliția din Sri Lanka a reținut un vultur folosit de traficanții de droguri pentru a distribui narcotice într-o suburbie din Colombo.