O tânără a avut parte de o moarte groznică. Iubitul a ucis-o cu un cuţit, un ciocan şi un tac de biliard FOTO

Oleg Myshadaev a folosit un cuțit, un ciocan și un tac de biliard pentru a-și ucide iubita în apartamentul în care locuiau împreună în orașul Saransk din Rusia. Tânărul de 20 de ani a recunoscut că se afla în stare avansată de ebrietate în momentul în care a comis crima, cinci sticle de vodcă fiind găsite goale la locul faptei. Cu un an înainte, tânărul i-a retezat nasul prietenei sale și, cu toate acestea, ea a implorat instanța să nu-i condamne iubitul.

18 feb. 2019, 13:24

Alexandra Shaposhnikova a fost găsită moartă în apartamentul din Saransk în care locuia împreună cu iubitul ei. Anchetatorii ruși spun că tânăra de 20 de ani a avut parte de o moarte violentă.

Femeia a lovit lovită cu ciocanul și înjunghiată cu un cuțit. De asemenea, pe spatele acesteia au fost descoperite numeroase răni provocate cu tacul de biliard, susțin criminaliștii. Alexandra Shaposhnikova a murit, după ce a fost lovită puternic în cap. Oleg Myshadaev a sunat la Poliție, după ce a dormit două zile lângă cadavrul fetei pe care l-a ascuns în baie.

Potrivit anchetatorilor, un ciocan, un cuțit și un tac de biliard rupt au fost găsite la locul crimei. Mai mult, criminaliștii au descoperit cinci sticle goale de vodcă despre care se presupune că ar fi fost băute de autorul omorului. Mirror, care citează presa rusă, scrie că o prietenă a cuplului dormea în locuință în momentul în care a fost comisă crima.

A doua zi, Myshadaev i-a povestit tinerei că el și iubita sa, Alexandra, s-au certat. Femeia a plecat repede din apartament, fără să-și dea seama că fata fusese omorâtă. Magistrații ruși au decis arestarea pentru două luni a lui Oleg Myshadaev, care este acuzat de omor. Presa rusă scrie că bărbatul este recidivist. În noiembrie 2017, Oleg Myshadaev a atacat-o pe Alexandra Shaposhnikova în timpul unei petreceri stropite cu mult alcool. Atunci, și-a lovit iubita cu pumnii în figură și i-a retezat trei sferturi din nas.

În instanță, procurorii au precizat că tânărul gelos a avut un „acces de furie„. Chirurgii nu au reușit să reconstruiască nasul Alexandrei. Deși a fost mutilată, tânăra și-a iertat iubitul și a continuat să locuiască cu el în același apartament. La acea vreme, Oleg Myshadaev a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Acum, tânărul rus riscă până la 15 ani de închisoare.