O şoferiţă beată a încercat să fugă cu o MAŞINĂ de JUCĂRIE după ce a făcut un accident

O tânără aflată în stare avansată de ebrietate şi cu permisul de conducere suspendat a intrat cu maşina într-o casă mobilă şi a încercat să fugă de la locul accidentului într-o maşină electrică de jucărie. Poliţiştii au arestat-o pe tânăra care nu era la prima infracţiune.

RomaniaTV.net
05 mart. 2013, 21:53

Jamie Craft, o americancă din statul Arkansas, a intrat cu maşina personală, un Pontiac din 2001, în rulota unui bărbat. Cu toate că victima care locuia în casa mobilă nu a fost rănită, femeie a început să strige la el, înainte să fure maşina de jucărie a fiului său, într-o încercare disperată de a fugi de la locul accidentului, potrivit The Sun.

Citeşte şi Bătaie în trafic: Cinci femei s-au păruit ca mahalageoaicele pe o şosea aglomerată VIDEO

Din păcate pentru şoferiţa beată, jucăria electrică a copilului mergea cu 8 kilometri pe oră, astfel că tânăra a fost prinsă de poliţişti cu uşurinţă.

Potrivit martorilor, Jamie conducea cu viteză mare, în momentul în care ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, izbindu-se cu putere de rulota aflată la marginea drumului.

Citeşte şi John Kerry, şeful diplomaţiei SUA, dixit: Americanii au dreptul să fie proşti! VIDEO

Conform anchetatorilor, alcoolemia tinerei nu a putut fi stabilită, deoarece ea era prea beată pentru a sta în picioare şi a sufla în aparat. Cu toate că Jamie nu a fost arestată pentru că a condus o maşină de jucărie lungă de un metru, ea a fost acuzată de consum de alcool în locuri publice, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi distrugere de proprietate. Chiar mai mult, tânăra conducea fără permis, deoarece îi fusese suspendat pentru consumul de alcool la volan.

Citeşte şi Povestea BUFNIŢEI care a călătorit 200 de kilometri în grilajul unei maşini, după ce a fost lovită