O tânără care şi-a luat bilet pentru Paris a ajuns la … San Francisco

După scandalul în care un pasager a fost bruscat şi târăt pentru a fi dat afara din avion, United Airlines este acum în centrul unei noi dispute. Compania şi-a prezentat public scuze, calificând incidentul prin care o femeie a ajuns în San Francisco, în loc să aterizeze la Paris, drept inacceptabil.

RomaniaTV.net
05 mai 2017, 09:54
O tânără care şi-a luat bilet pentru Paris a ajuns la … San Francisco

Potrivit ABC 7, Lucie Bahetoukilae, care nu vorbeşte engleza, a fost indrumată greşit chiar de angajaţii United Airlines spre un alt zbor.

Ea a prezentat biletul la îmbarcare, iar după ce acesta a fost scanat a urcat în avion şi a vrut să îşi ocupe locul rezervat: 22C. Cum scaunul era ocupat deja stewardesa i-a verificat tichetul şi i-a repartizat alt alt loc, fără să o întrebe nimic.

Femeia nu a realizat niciun moment că United Airlines a schimbat poarta de îmbarcare spre Paris în ultima clipă. Angajaţii nu făcut anunţul în limba franceză şi nici nu i-au trimis vreo notificare prin prin e-mail.

Deci, în loc să ajungă de la Newark la Paris, un zbor de 7 ore, Lucie Bahetoukilae a zburat în direcţia greşită, spre San Francisco. Acolo, după 11 ore alte ore petrecute în aeroport, a reuşit să primească un loc într-o cursă spre Franţa. „Coşmarul” s-a terminat după 28 de ore.

Compania aeriană şi-a recunoscut vina şi a numit incidentul, pentru care a acceptat un proces confidenţial, „un eşec oribil”. „Pasagera a fost îndrumată din greşeală spre un alt zbor”, au explicat reprezentanţii United Airlines, care i-au oferit femeii şi un voucher pentru un zbor la o dată ulterioară, când îşi mai vizitează familia din Statele Unite.

De asemenea, un reprezentant al companiei a declarat că se vor lua măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete în viitor.