O tânără cu 2% șanse de supraviețuire a impresionat prin vocea ei juriul de la America’s Got Talent

O tânără care suferă de o boală necruțătoare și căreia medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire, a impresionat juriul de la America's Got Talent.

12 iun. 2021, 12:20
O tânără cu 2% șanse de supraviețuire a impresionat prin vocea ei juriul de la America’s Got Talent

O tânără în vârstă de 30 de ani, Jane Martjewski, care suferă de cancer în stadiu terminal și care, potrivit medicilor, are doar 2% șanse de supraviețuire, a impresionat juriul și publicul de la America’s Got Talent, cu vocea ei incredibilă.

În ciuda diagnosticului necruțător pus de medicii, tânăra este determinată să trăiască din plin fiecare clipă de viață și să sfideze destinul la care a condamnat-o boala grea de care suferă.

Jane Martjewski a strălucit pe scena de la concursul America’s Got Talent și a uimit o națiune întreagă, atât prin talentul ei, dar și datorită poftei de viață și a înțelepciunii care o ajută să meargă înainte.

„Șansele mele de supraviețuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%. Înseamnă ceva și mi-aș dori ca oamenii să știe cât de uimitor este.”, a declarat tânăra în cadrul concursului.

O tânără cu 2% șanse la viață, acceptată pe deplin în sufletul oamenilor:”Nu voi spune „da”. Îți ofer, în schimb, altceva”

Până și cel mai aprig membru al juriului, Simon Cowell, a rămas marcat de povestea ei de viață, relatează Digi24.

„Au fost niște cântăreți extraordinari în acest an… și nu voi spune „da”. Îți ofer, în schimb, altceva, un Golden Buzz!”, a declarat Simon Cowell după prestația tinerei, care a trecut în etapa următoare a concursului.