O tânără de 15 ani a fugit de acasă pentru un bărbat cunoscut pe Internet, iar la două luni a murit subit. Ce s-a întâmplat FOTO

Povestea tinerei Heaven Ray Cox, în vârstă de 15 ani, a întristat un orăşel întreg din America. Fata a dispărut fără urmă în noiembrie, iar familia a căutat-o cu disperare.

08 feb. 2018, 10:33
O tânără de 15 ani a fugit de acasă pentru un bărbat cunoscut pe Internet, iar la două luni a murit subit. Ce s-a întâmplat FOTO

Se pare că aceasta ar fi cunoscut un bărbat pe Snapchat, a manipulat-o şi a convins-o să fugă de acasă, scrie click.ro. Ceea ce s-a şi întâmplat. Heaven locuia în Texas şi s-a întâlnit cu bărbatul cunoscut pe Internet în San Antonio.

Citeşte şi Sedus pe Facebook şi cu banii luaţi. Cum a fost înşelat un bărbat, cu 20.000 de lei

Câteva zile mai târziu, fata a fost găsit-o în Louisiana şi adusă acasă în siguranţă. Din păcate, mama fetei a anunţat pe Facebook că adolescenta a murit la două luni după ce s-a întors acasă.

„Inima mea este răvăşită. A fost lumina noastră. O să-mi lipsească teribil. Am nevoie ca toată lumea să se roage pentru sufletul ei. Este o urgenţă”, a fost mesajul postat de Tammy Cox pe Facebook.

Se pare că fata suferea de tulburări bipolare şi urma un tratament. Ea avea inclusive probleme cu inima, iar atunci când a plecat de acasă, fata a întrerupt tratamentul.