O tânără de 21 de ani, fără probleme de sănătate, a murit din cauza coronavirusului. Familia este în stare de şoc: „I-a luat viaţa”

O tânără de 21 de ani, fără probleme de sănătate, a murit din cauza coronavirusului, declară familia sa. Chloe Middleton este considerată cea mai tânără victimă din Marea Britanie care nu a avut alte afecţiuni.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 16:40
O tânără de 21 de ani, fără probleme de sănătate, a murit din cauza coronavirusului. Familia este în stare de şoc: „I-a luat viaţa”

Mama ei, Diane Middleton, a postat pe rețelele de socializare un omagiu emoţionant adus fiicei sale. „Pentru toți oamenii de acolo care cred că este doar un virus, vă rugăm să vă gândiți din nou la faptul că, vorbind din experiență personală, acest așa-numit virus i-a luat viața fiicei mele de 21 de ani”, este mesajul părintelui.

Mătușa ei, Emily Mistry a confirmat că tânăra nu avea alte probleme de sănătate. Ea a confirmat că nepoata ei a murit de virus și a spus că familia este extrem de îndurerată, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Prinţul Charles, 71 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus

„Mami, o să mor?”. Dezvăluirile cutremurătoare ale unei mame

O mamă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre lupta fiul ei, în vârstă de 5 ani, perfect sănătos, cu coronavirusul. a fost lăsat să se întrebe dacă „va muri”. După ce a fost internat în spital, micuţul şi-a întrebat mama dacă va muri.

Lauren Fulbrook, 30 de ani, din Bromyard, Worcestershire, a spus că sănătatea fiului ei Alfie s-a înrăutăţit după ce a dezvoltat mai multe simptome, printre care temperatură mai mare de 42 ° C, halucinații și vărsături.
Lauren a mărturisit că se teme pentru viața lui Alfie, după ce l-a văzut zăcând neputincios pe un pat de spital și o întreba: „Mami, o să mor?”.

După această experienţă, pe care a numit-o „cea mai grea”, a făcut o postare pe Facebook, în care i-a avertizat pe alți părinți că și copiii sănătoşi pot contracta Covid-19.

„Avea halucinaţii, plângea, îşi ţinea capul”

Femeia a detaliat cum starea de sănătate a lui Alfie s-a înrăutăţit după lecția de înot de săptămâna trecută. „După lecţia de înot, a avut o tuse groaznică și s-a înrăutățit pe tot parcursul zilei de marți, apoi temperatura lui, care a crescut direct la 38,4 , m-a determinat să nu-l las la şcoală.

Alfie spunea că este în regulă și se simte bine – lucru pe care îl face în mod normal. Dar joi, temperatura lui a crescut la 42,3 și nu am reuşit să o scad.

Nu mânca, bea cu greu și a spus că nu se poate mișca. Așa că am sunat la salvare și au trimis o ambulanță dimineața, dar au spus că spitalul a fost atât de plin, încât nu l-au putut interna, dar i-au scăzut temperatura.

Mai târziu, tot în acea seară, a început să vomite, avea halucinaţii, plângea, îşi ţinea capul care simţea că îi explodează și ochii îl dureau, așa că am chemat din nou ambulanța„, a declarat Lauren.