O tânără de 23 de ani a murit subit, în somn, în timp ce era în vacanţă, în Ibiza. Ce făcuse cu câteva ore înainte

O tânără de 23 de ani a murit subit, în somn, în timp ce se afla în vacanță la Ibiza, alături de sora ei și verișoara lor. Familia nu își poate explica cauza decesului tinerei, care a lăsat în urmă o fetiță de trei ani, pentru că, aparent, nu avea niciun fel de problemă de sănătate.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 11:26
O tânără de 23 de ani a murit subit, în somn, în timp ce era în vacanţă, în Ibiza. Ce făcuse cu câteva ore înainte

Amy Connor din localitatea Coleraine, Irlanda de Nord. Cele trei femei făcuseră plajă înainte de a se întoarce în camera lor de hotel. Nimic nu prevestea tragicul deces al tinerei, care s-a produs în după-amiaza zilei de 20 august, relatează The Sun.

 Am fost la piscină și apoi ne-am întors în cameră, Amy a intrat la duș și apoi s-a așezat în pat. M-am dus pe balcon, am mâncat niște chipsuri și mi s-a făcut frig, așa că am intrat în cameră. Ea zăcea în pat când m-am întors, a fost groaznic, a fost un șoc pentru mine. Personalul hotelului a fost incredibil, nu am fi putut cere mai mult a spus Toni, sora tinerei.

Despre sora ei Amy, Toni a spus că era genul de persoană prietenă cu toată lumea, foarte apreciată de cunoscuți”.

Pentru înmormântare, familia i-a pregătit un sicriu roz, personalizat, decorat cu o gravură de diamante cu inscripția „Prințesă”.