„Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani!”. Povestea desprinsă din filme a celor două tinere

O tânără are 23 de ani, iar fiica ei are 17. Nimeni nu înțelege cum e posibil acest lucru, iar povestea lor depășește orice imaginație.

03 feb. 2023, 21:17
„Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani!”. Povestea desprinsă din filme a celor două tinere

Hunter Nelso, în vârstă de 23 de ani, a ajuns să o adopte pe sora ei vitregă, Gracie, acum doi ani, după ce ambii lor părinți și-au pierdut viața.

Tânăra a postat mai mult clipuri video pe Tik Tok care au devenit virale și în care și-a spus povestea despre cum decurge relația lor, inclusiv cum e să crești un adolescent.

Citește și Așa mamă, așa fiică! Fata Anamariei Prodan s-a pozat în ipostaze incendiare! Pozele au făcut furori pe Instagram

Hunter a explicat că a încercat să găsească un loc de plasament bun pentru Gracie, după ce au murit părinții.

„Am încercat câteva locuri diferite și pur și simplu nu a funcționat – urmau să o pună în plasament pentru că nu mă considerau o opțiune pentru că locuiam în afara statului și eram atât de tânără”, spune Hunter, potrivit Daily Star.

„Atunci mi-au spus că pot depune cerere de tutelă, așa că m-am dus la tribunal a doua zi și am cerut tutela și am primit-o luna următoare, în iunie”, a mai spus ea.

Citește și Mihaela Bilic, cea mai simplă și rapidă metodă de slăbit. Preparatul care te scapă de 30 kg în doar trei luni

Hunter, specializată în învățământul primar, și-a asumat rolul unei mame pentru sora ei, iar cele două locuiesc acum împreună în Kentucky. Gracie are niște reguli pe care trebuie să le respecte, nu poate să fumeze, să bea sau să mintă. Gracie a fost de acord cu regulile, ba chiar mai mult, consideră că ar fi chiar periculos dacă nu ar exista reguli pentru un tânăr de 15 ani.

„Nu o numesc mamă [Hunter] sau altcumva, suntem doar surori. Ea este doar o figură parentală”, clarifică Gracie.

Hunter a mărturisit că s-a maturizat foarte mult de când are grijă de sora ei vitregă.

„Ar putea pleca la 18 ani, dar nu voi regreta niciodată că am luat-o în tutelă. Chiar și la 21 de ani și 15 ani, aș fi ratat cei mai buni ani din viața ei și cei mai buni ani ai mei. Ea este cea mai bună prietenă a mea în devenire. Nu mi-am pierdut 20 de ani, dar am câștigat foarte mult”, spune Hunter.