O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze. A lăsat în urmă un copil mic și un soț îndurerat

O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze. Dilber, din Viena, a plătit 180 de euro pentru o procedură de umplere a buzelor. Femeia a găsit 'medicul estetician' pe Internet și a considerat că procedura o va face să se simtă mult mai bine în pielea ei.

21 nov. 2023, 11:11
O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze. A lăsat în urmă un copil mic și un soț îndurerat
O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze

O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze. La scurt timp după intervenție, femeia a început să se simtă rău și să aibă dureri de cap severe. Soţul a dus-o de urgenţă la spital, însă medicii au refuzat să o interneze, deşi ganflionii limfatici erau sever umflaţi, semn de infecţie.

Citește și: Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Şi-a injectat acid hialuronic de peste 25 de ori FOTO

O tânără de 28 de ani a murit după și-a pus acid hialuronic în buze

Femeia a început să se simtă și mai rău, iar pe data de 13 octombrie a fost internată la spital. A doua zi, Dilber a murit, după ce a suferit o insuficiență cardiacă, la doar două săptămâni după tratamentul cosmetic eșuat.

Acum, fiica noastră trebuie să crească fără mama ei, viaţa mi-a fost luată de lângă mine”, a mărturisit soţul femeii, potrivit The Sun.

Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul tratamentului în curs. Nu am putut face nimic pentru ea”, a declarat unul dintre medicii care au avut grijă de femeie.

Soțul femeii crede că procedura a declanșat o boală autoimună. ”Dacă există o lecție de învățat din acest curs tragic al evenimentelor, este că este periculos să faceţi tratmente cu amatori”, a mai mărturisit soțul femeii.

Medicul-șef al Spitalului Donaustadt, Regina Katzenschlager, a spus că Dilber ar fi vizitat a doua oară pe „cosmeticiana de pe Instagram în timp ce primea deja tratament în ambulatoriu”.

Presa internațională scrie că medicul estetician a dispărut imediat după incident.