O tânără de 28 de ani a murit lovită de o mașină, în Giurgiu

O tânără de 28 de ani a murit, miercuri, în județul Giurgiu, într-un accident cumplit de mașină.

08 feb. 2023, 13:02
O tânără de 28 de ani a murit lovită de o mașină, în Giurgiu

O mașină condusă de o femeie din Bucureșțti a intrat violent într-o tânără de 28 de ani. Impactul a fost mortal.

În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului, o femeie, de 28 de ani, din localitatea Hotarele, județul Giurgiu.

Citește și Încă un accident oribil pe DN2, „Drumul Morții”. Microbuzul plin cu oameni a fost făcut zob

Șoferul, o femeie de 30 de ani, din București, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, porivit Poliției Giurgiu.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz.

Citește și Mașină în flăcări în urma unui accident din Pitești. „A venit cu 150 la oră și a intrat în mine”

Încă un accident oribil pe DN2, „Drumul Morții”. Microbuzul plin cu oameni a fost făcut zob

Încă un accident deosebit de grav pe „Drumul Morții” – E85/DN2. Evenimentul groaznic a avut loc aproape de Bacău, în dimineața zilei de marți, 7 februarie.

Șoferul microbuzului e vinovat de producerea accidentului, iar acestuia i s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Astăzi, în jurul orei 13.25, un microbuz care efectua cursă regulată pe direcția Bacău-Sascut, condus de un bărbat de 44 de ani, a acroșat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă care se afla staționat pe acostamentul consolidat, pe DN 2-E 85, pe raza localității Cleja, conducătorul auto efectuând activități de depanare, pe partea dreaptă a semiremorcii”, potrivit IPJ Bacău, citată de Ziarul de Bacău.

Șase pasageri au fost răniți în urma accidentului, a transmis Poliția Bacău.

„Din impact a rezultat rănirea a 6 pasageri din microbuz și conducătorul auto al ansamblului de vehicule care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Victimele au vârste cuprinse între 16 și 74 de ani. Atât șoferul tirului, cat și cel al microbuzului au fost testați alcoolscopic, rezultatul indicând faptul ca nu se aflau sub influența alcoolului.

Colegii sunt la fata locului și desfășoară toate activitățile in vederea stabilirii împrejurărilor comiterii accidentului rutier. Traficul se desfășoară alternativ. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Bacău, într-un comunicat de presă.