O tânără din Făgăraş a picat examenul auto pentru că nu a acordat prioritate unui porumbel. „Aşa ceva eu nu am mai auzit” FOTO

Visul de a obține permisul de conducere auto al unei tinere s-a spulberat din cauza unui porumbel. Și nu e o glumă, ci purul adevăr.

06 mart. 2019, 08:30

Totul s-a petrecut la Făgăraș, unde examinatorul a considerat că lipsa de reacție a fetei față de zburătoare poate să reprezinte un pericol, scrie bunaziuafagaras.ro. Astfel, el a decis să nu îi dea undă verde la proba practică.

Citeşte şi Taxa auto va fi returnată. Ministrul Teodorovici a anunţat perioada în care românii îşi vor primi banii înapoi

Instructorul fetei este decis să conteste decizia polițistului de la rutieră, mentinonand în presa din Făgăraș, locul în care s-a petrecut acest episod, că i se pare o absurditate: „După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de muncă cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declara Gheorghe Grecu, instructor auto.