O tânără din Năsăud, însărcinată şi infectată cu Covid, a murit. Medicii au reuşit să îi salveze bebeluşul

O tânără de 20 de ani din Năsăud, care era însărcinată şi infectată cu Covid, a murit. Medicii au reușit să îi salveze copilul, în timp ce femeia se afla în comă. Soţul fetei este distrus de durere şi îi vine să creadă că şi-a pierdut iubita la câteva luni de la căsătorie.

18 sept. 2021, 14:36
O tânără din Năsăud, însărcinată şi infectată cu Covid, a murit. Medicii au reuşit să îi salveze bebeluşul
O tânără din Năsăud, însărcinată şi infectată cu Covid, a murit

O tânără din Năsăud, însărcinată şi infectată cu Covid, a murit. Se căsătorise în luna iunie și era însărcinată în 30 de săptămâni. Din păcate, nu a apucat să își vadă bebelușul. După ce femeia a intrat în comă, medicii au decis să intervină prin cezariană pentru a salva copilul.

Citeşte şi: Tragedie fără margini în Bistriţa-Năsăud. O tânără şi-a dat foc de faţă cu mama sa, la două zile după ce iubitul ei a făcut acelaşi lucru

Bebelușul născut prematur, la 7 luni, a fost trimis la o clinică din Cluj-Napoca. Mama ar fi luat virusul din familie. Prima care s-ar fi infectat ar fi fost o femeie de 56 de ani care a decedat marți noapte. Ulterior, a fost internată și nepoata ei de 20 de ani, scrie Realitatea.net.

O tânără din Năsăud, însărcinată şi infectată cu Covid, a murit

În această zi, draga mea soție, Dumnezeu a ales să mi te ia de lângă mine, ceea ce nu am realizat că se va putea întâmpla. Ai lăsat în urmă un gol imens, ai luptat cât ai putut să mi te faci bine, dar Dumnezeu a ales că e mai bine alături de el.

Îți mulțumesc mult, soția mea, pentru toate clipele frumoase și pentru tot timpul petrecut alături de mine și de familiile noastre, îți mulțumesc, soția mea, pentru pruncul nostru pe care l-ai adus pe lume, o să îl cresc, o să îl îngrijesc exact cum am fi făcut-o amândoi, de acolo de sus o să fii mândră de noi, și noi o să te iubim și o să ne rugăm pentru tine mereu, te iubesc cel mai mult și o să te iubesc până la sfârșitul vieții când o să ne întâlnim.

Viața e nedreaptă uneori, dar tati știe că de acolo de sus ne veghezi și ești alături de noi! Te iubesc mult soția mea și te voi iubi mereu!!”, a scris Darius Roș pe Facebook.