O tânără din Texas vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Cel care o ajută este chiar iubitul ei

O tânără din SUA îşi doreşte să devină cea mai grasă femeie din lume şi să fie complet imobilizată la pat. Ea este ajutată de iubitul ei, care îi găteşte zilnic şi îi dă să mânânce cu ajutorul unei pâlnii.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 10:06
O tânără din Texas vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Cel care o ajută este chiar iubitul ei

Monica Riley are 27 de ani şi este un model obez din Texas, SUA pe care oamenii o platesc sa manance cantitati exagerate de mancare. Scopul ei este de a mai pune pe ea inca 135 de kilograme pentru a deveni cea mai grasa femeie din lume si sa fie complet imobilizata la pat.

„Cand voi cantari 450 de kilograme si voi fi complet imobilizata ma voi simti ca o regina” declara femeia care este model pe un site cu femei supraponderale destinat adultilor.

Iubitul ei în vârstă de 25 de ani este cel care o ajută să isi indeplineasca ţelul. Acesta ii prepara shakeuri hipercalorice pe care i le toarna pe gat cu ajutorul unei palnii.

După ce Monica se va îngrăşa suficient şi nu se va mai putea mişca vor cumpăra un pat supradimensionat cu o toaleta incorporata.

Dupa mesele copioase, tanara are nevoie de ajutor pentru a se deplasa de la canapea in dormitor, iar Sid trebuie sa o rostogoleasca in pat de pe o parte pe cealalta, pentru ca burta imensa a femeii a carei circumferinta a ajuns la 2 metri si 31 de cm o impiedica sa se mai miste.

„Sa ajung imobilizata la pat si Sid sa aiba grija de mine este o fantezie sexuala a amandurora si abia asteptam sa se intample asta”.

Cei doi s-au cunoscut pe internet si sunt impreuna de 4 luni, timp in care Monica a luat in greutate 25 de kilograme, Sid avand grija ca iubita lui sa consume 8000 de calorii pe zi.
„Cu cat ma ingras mai mult, cu atat ma simt mai sexi. Iubesc burta mea moala, iar faptul ca ma indop cu mancare chiar ma excita” mai spune femeia supraponderala, potrivit stirilekanald.ro.

Cei doi au planuri mari de viitor şi se gândesc inclusiv la un copil.  „Sunt sigura ca eu si Sid vom fi niste parinti buni”.
Mama femeii, Terri este foarte ingrijorata de stilul de viata pe care il are fiica sa, dar nu a reusit pana acum sa o faca sa inteleaga ca dorinta ei o va duce la moarte.

Monica are deja 20.000 de fani pe internet care adora sa priveasca cum ea este hranita de iubitul ei cu palnia.