O tânără din Ucraina a primit peste 1000 de cereri în căsătorie de când a început războiul. Care este motivul

O tânără din Ucraina a primit peste 1000 de cereri în căsătorie de când a început războiul. Louisa Khovanski este influencer şi spune că niciodată nu a fost atât de curtată de bărbaţi cum s-a întâmplat în ultimele luni.

05 iul. 2022, 14:31

O tânără din Ucraina a primit peste 1000 de cereri în căsătorie. Louisa Khovanski face ravagii cu frumusețea și formele ei voluptoase. Celebră în țara sa, este extrem de cunoscută pentru sânii ei voluptoși și nu este de mirare faptul că frânge inimile multor bărbați de pe întreg mapamondul.

O tânără din Ucraina a primit peste 1000 de cereri în căsătorie

Louisa are peste 2,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram şi a ajuns să primească cereri în căsătorie de nici nu le mai știe numărul. Aceasta a declarat pentru The Sun că mereu a fost o femeie dorită, însă de când a început războiul din Ucraina, lucrurile s-au schimbat, bărbații din întreaga lume s-au folosit de situația tensionată din țară ca o scuză pentru a se da la ea.

Deși spune că s-a simțit copleșită de numărul impresionant de cereri de soție pe care le-a primit, Louisa a decis să nu părăsească momentan țara natală și, cu atât mai mult să dea curs invitațiilor primite.

Am 30 de sâni HH și publicul meu știe asta. M-au rugat să mă căsătoresc cu ei pentru a părăsi Ucraina. Unii mi-au oferit un loc de cazare. Am primit peste o mie de cereri în căsătorie.

A fost mai periculos să accept această situație decât să trăiesc în Ucraina în timpul perioadei de război. Am decis să rămân în Ucraina și am respins toate cererile. Nu plănuiesc să plec în acest moment. Dar lucrurile se schimbă, așa că poate voi pleca mai aproape de iarnă”, a povestit Louisa Khovanski, potrivit The Sun.

Citeşte şi: Război în Ucraina. Rusia este în criză de soldaţi, şomerii sunt ademeniţi pe front cu 5000 de euro

De asemenea, tânăra din Ucraina a dezvăluit că o deranjează faptul că fundamentaliștii încearcă să exploateze sexual războiul. „Din păcate, unii bărbați încearcă să profite de războiul din Ucraina, iar noi ne folosim de femei. Fundamentalismul este încă foarte puternic chiar și în vremuri ca acestea. Nu sunt hărțuită imediat pentru că evit să vorbesc cu oamenii”, recunoaște Luisa.