O tânără este bătută frecvent de fostul concubin. Femeia a cerut ajutor pe Facebook VIDEO

O tânără din Tulcea este bătută şi ameninţată frecvent de fostul iubit. Disperată, femeia a ajuns să ceară ajutor pe Facebook. Deşi a făcut zeci de plângeri la poliţie, agresorul e de neoprit. Tânăra a publicat chiar şi imagini cu rănile pe care i le-a făcut ultima dată bătăuşul. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 10:04
O tânără este bătută frecvent de fostul concubin. Femeia a cerut ajutor pe Facebook VIDEO

Alexandra s-a despărţit de fostul iubit în urmă cu doi ani, când bărbatul a lovit-o pentru prima dată, informează România TV. Începuse să bea şi devenise agresiv. Tânăra a crezut că a scăpat, dar abia atunci a început coşmarul. Individul a început să urmărească şi să o bată.

„M-a urmărit şi m-a luat la pumni şi la picioare. Am dus si filmari video, precum ca a venit la locul de munca, ma ameninta, ma injura, martori, le-am adus la cei de la politie. Nu au facut nimic”, a spus femeia. 

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE: O elevă de 15 ani este bătută CRUNT de colege. VIDEO

Tânăra de 28 de ani locuieşte împreună cu băieţelul ei într-un apartament din Tulcea. Frecvent se trezeşte la uşă cu fostul iubit. A făcut nu mai puţin de 25 de plângeri la poliţie.

„Eu am stat la ea câteva zile şi stingea lumina, bătea cu pumnii, cu picioarele în uşă. Chemam poliţia şi poliţia ne zicea că nu e un om agresiv şi să-l lăsăm în pace, să nu-i dăm importanţă şi el tot aşa, continua”, a declarat o vecină a tinerei. 

De trei ori, femeia a ajuns la spital desfigurată şi în stare gravă. Tânăra a obţinut un ordin de restricţie pentru 6 luni, dar o hârtie nu l-a oprit pe agresor. Disperată, ea şi-a spus povestea pe Facebook în speranţa că aşa va primi ajutor. „I-a spart maşina, arunca pietre după ea când ducea copilul la grădiniţă. Venea, bătea în uşă, spunea că îi sparge uşa”, a spus o altă vecină a tinerei. 

Citeşte şi TRAGEDIE în Suceava. O bătrână, BĂTUTĂ cu SĂLBĂTICIE de trei hoţi VIDEO

„Au fost întocmite 17 dosare penale în cazul tinerei agresate de fostul concubin. În cele 8 situaţii în care poliţiştii au intervenit s-au întocmit 6 dosare penale”, a declarat 

Încălcarea ordinului de restricţie ar fi trebuit să-l bage pe agresor în puşcărie, dar el este în continuare liber.