O tânără i-a spus bunicii sale că soţul ei o înşală. Reacţia bătrânicii a devenit VIRALĂ

Aceasta este probabil una dintre cele mai frumoase povesti pe care le-am citit pana acum.

31 aug. 2015, 12:48
O tânără i-a spus bunicii sale că soţul ei o înşală. Reacţia bătrânicii a devenit VIRALĂ

O tanara a mers la bunica ei in vizita si a inceput sa ii povesteasca despre viata si ei despre cat de dificile sunt lucrurile pentru ea. Recent a aflat ca sotul ei o insala si de atunci este devastata. Nu stia ce sa faca si nici nu credea ca poate renunta la o relatie atat de lunga. Insa era obosita sa lupte de una singura, scrie kudika.ro.

Dupa ce a ascultat-o, bunica a luat-o de mana si a dus-o in bucatarie. A umplut trei oale cu apa si le-a pus pe aragaz, la foc mare. In scurt timp, oalele au inceput sa fiarba. In prima a pus morcovi, in a doua oua si in ultima boabe de cafea. Fara sa spuna un cuvant, amandoua au stat si au asteptat.

POVESTE ADEVĂRATĂ: Darius, despre relaţia extraconjugală cu o colegă de serviciu: „Purta o rochie…”

In aproximativ douazeci de minute, bunica a oprit focul. A scos morcovii afara si i-a pus intr-o farfurie. A scos ouale afara si le-a pus intr-un bol. Apoi, a luat polonicul si a scos si boabele de cafea, punandu-le intr-un bol. S-a uitat la nepoata ei si a spus: “Spune-mi ce vezi.”

„Morcovi, oua si cafea.” – a raspuns tanara surprinsa. Nu stia ce se intampla.
Bunica a tras-o de mana si a rugat-o sa simta morcovii. Acestia erau moi. Bunica i-a cerut apoi sa ia un ou si sa il sparga. Dupa ce a indepartat coaja, ea a observat ca oul fiert era tare.
In cele din urma, bunica i-a cerut nepoatei sa guste cafeaua. Imediat ce a luat o gura din cafeaua aromata, tanara a zambit. 

„Ce inseamna asta, bunica?”
Batranica i-a spus ca atat morcovii, cat si ouale si cafeaua s-au confruntat cu aceeasi problema: apa clocotita. Fiecare, insa, a reactionat diferit. Morcovul, care parea sa fie puternic si dur imediat s-a inmuiat si a devenit slab.

Mai multe, pe kudika.ro.