O tânără influencer a fost ucisă şi ascunsă în valiza pe care trebuia să o ia în următoarea vacanţă. Motivul este halucinant

O influenceră din Rusia, pe nume Ekaterina Karaglanova, a fost ucisă prin înjunghere de fostul ei iubit, atunci când acesta a aflat că urma să plece într-o călătorie specială cu actualul ei prieten. 

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 16:00

Influencera Ekaterina Karaglanova, în vârstă de 24 de ani, a fost ucisă de fostul iubit într-un mod cât se poate de brutal. Aceasta a fost înjungheată, dezbrăcată şi înghesuită în valiza pe care trebuia să o ia în următoarea vacanţă cu iubitul ei actual. 

Un comunicat de presă al tribunalului districtului Nikulinsky din Moscova spune că Maxim Gareev, va trebui să execute pedeapsa într-o colonie penală de maximă securitate. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că a ucis tânăra vedetă de pe Instagram, spunând că ea și-a bătut joc de experienţa lor din dormitor.

Citeşte şi: Dramă în familia unui celebru fotbalist. Fiica minoră a decis să părăsească familia

„M-a insultat în repetate rânduri, a fost ipocrită cu privire la abilitățile mele sexuale și la respingerea resurselor mele financiare”, a declarat criminalul. 

Maxim Gareev este obligată acum să plătească 2,5 milioane de ruble (aproximativ 29.400 de lire sterline), daune familiei victimei. 

În august 2019, Gareev le-a spus polițiștilor că a fost la apartamentul Ekaterinei din Moscova, deoarece a descoperit că aceasta avea o relaţie cu un bărbat în vârstă de 52 de ani pe care l-a cunoscut pe Instagram. Şi-a pierdut cumpătul când a ajuns la aceasta şi a văzut că împacheta pentru vacanţa plănuită cu acel bărbat. 

Citeşte şi: O femeie din Argeş a fost înjunghiată mortal! Soţul ei este acum căutat de poliţie

Tânăra și noul său iubit ar fi plănuit să sărbătorească a 25-a aniversare a ei, pe 30 iulie la Amsterdam. Potrivit lui Gareev, Ekaterina a refuzat să renunțe la relația cu bărbatul mai în vârstă. De asemenea, ea i-a spus că el era inferior atât financiar, cât și sexual față de noul ei iubit. El le-a spus polițiștilor că a apucat un cuțit și a înjunghiat-o în mod repetat în piept înainte de a-i tăia, în cele din urmă, gâtul.

Imediat după crimă a fugit, însă a fost depistat și arestat după ce camerele de supraveghere au arătat imagini cu el părăsind clădiree cu o valiză. El a spus că cadavrul se afla în acea valiză, dar când nu a reușit să găsească un loc unde să-l ascundă, s-a întors în apartament și l-a aruncat acolo înainte de a pune propriile haine îmbibate de sânge într-o valiză separată pe acre a aruncat-o de pe un depozit.

Citeşte şi: Şoc în lumea afacerilor. Un director de multinaţională, bănuit că şi-a ucis soţia în vacanţă

Când mama Ekaterinei nu a putut să o contacteze, a sunat imediat proprietarul apartamentului unde statea fiica sa și a descoperit apoi trupul dezbrăcat al tinerei împachetat într-o valiză.

Poliția l-a urmărit şi pe iubitul ei în vârstă de 52 de ani, care a confirmat că intenționa să zboare la Amsterdam, dar care avea un alibi pentru momentul crimei.