O tânără însărcinată a stârnit controverse cu burta ei „uriaşă”. Comentariile răutăcioase primite de la internauţi: „Ai verificat dacă mai e un copil acolo?”

O tânără însărcinată a stârnit controverse cu burta ei "uriaşă". O viitoare mamă care părea însărcinată cu gemeni a dezvăluit comentariile jignitoare pe care le-a primit despre burta ei neobişnuită, înainte de a-și naște fiul.

06 iul. 2022, 11:18

O tânără însărcinată a stârnit controverse cu burta ei „uriaşă”.  Eliana Rodriguez, în vârstă de 29 de ani, din Las Vegas, Nevada, a născut cel de-al doilea copil, un băiețel pe nume Sebastian, printr-o cezariană de urgență la Centennial Hills Hospital Medical Center, pe 11 iunie.

Citeşte şi: Cum arată burta unei femei însărcinate cu tripleţi. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Respect!”

O tânără însărcinată a stârnit controverse cu burta ei „uriaşă”

Cu o săptămână înainte de sosirea lui, şi-a arătat pe Instagram burta de gravidă, iar prietenii virtuali au început să comenteze. Unii s-au mirat foarte tare şi au spus că burta este „uriașă”, iar alții erau convinși că ea poartă mai mulți copii.

Arăți de parcă ai avea gemeni/ Ai verificat dacă mai e un copil acolo?/ Niciodată nu am văzut o burtică de sarcină să ajungă în acest fel decât dacă au fost gemeni!!!/ Asta nici măcar nu pare real. N-am văzut niciodată o burtă ca asta”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, potrivit Daily Mail.

Însă, au fost şi mesaje de încurajare, de la femei care s-au confruntat cu aceeaşi situaţie, la fel fiind jignite pe Internet. „Este atât de enervant, nu-i așa? Am observat că oamenii spun asta aproape fiecărei femei însărcinate… Este un copil întreg acolo, la ce se așteaptă?!”, a scris o mamă.  „Cu toţi copiii mei am avut o burtă foarte mare şi m-am lovit de aceleaşi jigniri”, a adăugat altcineva.