O tânără îşi vinde rochia de mireasă după ce a descoperit că soţul o înşela cu o altă femeie

O tânără a hotărât să îşi vândă rochia de mireasă la doar un an de la căsătorie, după ce a descoperit că soţul ei o înşela. Aceasta a postat un anunţ pe eBay, însă, până acum rochia nu a fost cumpărată, deşi e vândută mult mai ieftin decât a cumpărat-o femeia.

RomaniaTV.net
17 aug. 2016, 15:51
O tânără îşi vinde rochia de mireasă după ce a descoperit că soţul o înşela cu o altă femeie

La un an de la casatorie, a aflat ca sotul ei o insela si statea cu alta femeie. Si-a luat rochia de mireasa si a postat-o pe un site ca s-o vanda. Uite cum ar vrea sa cheltuiasca banii de pe urma ei! Fostul sot ar fi fost grav umilit

Anuntul postat pe eBay suna cam asa: „rochie de mireasa art deco, purtata o singura data, in conditie excelenta, insa are nevoie de curatare uscata inainte sa fie purtata pentru a scapa de petele inselaciunii.”

Tanara in varsta de 28 de ani si-a pus rochia spre vanzare pe eBay dupa ce sotul ei a fugit cu alta femeie. Samantha Wragg, blogger-ita din Chesterfield, a purtat la nunta sa o rochie de designer in aprilie 2014, potrivit kanald.ro.

Insa, dupa 18 luni, ea a descoperit ca sotul ei o inseala. O parasise si se mutase cu alta femeie. Descrierea anuntului incepea cam asa: Vand aceasta rochie de mireasa art deco, de culoarea ivoire. Vreau sa scap de ea pentru a plati divortul de fostul sot pentru ca mi-a lasat factura de plata. Imi pare rau ca sunt doar doua fotografii, dar le-am sters pe toate dupa ce am aflat ca sotul meu locuieste cu alta femeie.

Anuntul, extrem de brutal avea si o concluzie: Sper ca aceasta rochie sa iti aduca mai multa fericire decat mi-a adus mie, iar daca nu, oricand o poti vinde exact cum am facut si eu.

Tanara isi vindea rochia cu 500 de lire sterline, iar ea platise pentru ea 2 000 de lire. Nimeni nu s-a oferit pana acum sa o cumpere.