O româncă a murit într-un accident cumplit în Anglia. Iubitul ei era blocat în trafic, în spatele ei

O tânără româncă în vârstă de 24 de ani, Sorina Gheorghe, a murit într-un accident cumplit în Anglia. Iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, era blocat în trafic de o oră, din cauza tragediei, când a aflat că ea este victima.

16 apr. 2019, 12:30
O româncă a murit într-un accident cumplit în Anglia. Iubitul ei era blocat în trafic, în spatele ei

Sorina Gheorghe a murit după ce autoturismul ei a fost lovit de o mașină 4×4, scrie a1.ro. Pasagerii din mașina 4×4 au fost nevătămați.

Martori la accident și un paramedic aflat în afara programului de lucru au sărit în ajutorul româncei, dar nu au putut face nimic pentru ea. Sorina Gheorghe a fost pronunțată decedată la fața locului.

După acest accident în care a murit tânăra româncă, pe 3 aprilie, traficul a fost blocat timp de peste șase ore.

Citeşte şi Fotografiatul sub fustele femeilor, „upskirting”, a devenit infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea

„Atunci când am fost anunțat de poliție, eram blocat în trafic de o oră cu camionul meu, cu care trebuia să fac niște livrări. Nu am putut să ajung la ea”, a spus Cristian Miculaiciuc.

„Polițiștii m-au sunat pe mine și pe mama ei. Când s-a petrecut accidentul, Sorina se îndrepta spre Aston, unde trebuia să inspecteze piese auto”, a mai spus el.

Cristian Miculaiciuc și Sorina Gheorghe aveau o relație de trei ani, după ce s-au întâlnit în Anglia.

„Sorina era o persoană foarte amabilă și iubitoare și muncea din greu. Ea a avut întotdeauna o atitudine pozitivă și a făcut tot posibilul ca cei dragi ei să fie fericiți”, a spus Cristian Miculaiciuc despre iubita lui.

„Te voi purta cu mine în gând până ne vom reîntâlni, îți promit! Odihnește-te în pace sufletul meu frumos!”, a scris el pe internet.

Poliția a demarat o anchetă în cazul acestui accident fatal. Autoritățile au transmis că încurajează martorii să vină și să ofere detalii despre accident ori să ofere imagini cu acesta, dacă dețin.


loading...
Partenerii noștri