O tânără şi-a dat tatăl în judecată după ce a ras-o în cap şi a bătut-o

O adolescentă din Piteşti şi-a dat tatăl în judecată. Fata, elevă în clasa a 12-a, susţine că bărbatul a ras-o în cap şi a bătut-o când a aflat că are 100 de absenţe. Copila a plecat acum de acasă şi vrea ordin de protecţie.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 14:12
O tânără şi-a dat tatăl în judecată după ce a ras-o în cap şi a bătut-o

Eleva de 19 ani susţine că tatăl, patronul unui restaurant din Piteşti, şi-a ieşit din minţi când a aflat că a lipsit de la şcoală. Fata avea mai bine de 100 de absenţe, însă multe motivate.

„Când am venit de la şcoală la ora 2 a început să mă bată, m-a ţinut numai în pumni şi picioare. Mi-a tăiat părul cu cuţitul, după care m-a ras în cap, în anumite zone. Nu este prima dată când reacţionează aşa de urât”, a povestit fata, potrivit România TV.

Tatăl şi-a dus apoi fiica la şcoală. Directorul liceului, cel care i-a spus tatălui despre situaţia fetei, nu se aştepta ca omul să reacţioneze aşa.

Copila a plecat acum de acasă şi şi-a dat tatăl în judecată. Bărbatul e acuzat de violenţă în familie, iar fata vrea să obţină un ordin de protecţie, precum şi plata întreţinerii apartamentului în care locuieşte.

Tatăl susţine că nu şi-a agresat fiica, însă nu mai poate fi contactat pentru comentarii.

Citeşte şi REVOLTĂTOR. Judecătorul bătăuş din Piteşti a fost repus în funcţie