O taximetristă şi-a ameninţat clientul cu pistolul pentru că i-a pătat bancheta din spate cu ciorbă

Tânărul de 26 de ani, care se îndrepta spre casă, ducea o plasă cu mâncare. Taximetrista s-a supărat când a văzut că bărbatul i-a pătat bancheta din spate, iar cei doi au început să se certe.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 17:27
O taximetristă şi-a ameninţat clientul cu pistolul pentru că i-a pătat bancheta din spate cu ciorbă

O taximetristă din Bacău şi-a ameninţat un client cu pistolul pentru că i-a pătat bancheta din spate cu ciorbă. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:00. Femeia l-a ameninţat cu un pistol cu bile, iar apoi a chemat un alt coleg în ajutor. Acesta l-a bătut măr pe client.

Bărbatul a depus plângere la Poliţie, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, din verificări s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul unor neînțelegeri între clientul de 26 de ani și conducătoarea autoturismului taxi. Polițiștii au găsit asupra femeii o armă neletală cu bile din cauciuc, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceasta poseda arma în condiții legale.

Pistolul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și loviri sau alte violențe.