O tonă de canabis, descoperită de procurorii DIICOT într-un depozit din judeţul Timiş

Aproximativ o tonă de muguri de canabis puşi la uscat a fost descoperită, marţi, într-un depozit din judeţul Timiş, în urma unei operaţiuni a DIICOT Timişoara. Trei persoane au fost reţinute şi urmează să fie audiate. 

RomaniaTV.net
10 oct. 2017, 11:58
O tonă de canabis, descoperită de procurorii DIICOT într-un depozit din judeţul Timiş

Tona de muguri de canabis a fost descoperită, marţi, într-un depozit din satul Blajova, judeţul Timiş, în timpul unei percheziţii efectuată de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, depozitul aparţinea unei grupări de traficanţi de droguri, liderul acesteia fiind un bărbat de 41 de ani, cetăţean german născut la Timişoara.

Acesta a fost prins în flagrant, marţi dimineaţa, în timp ce vindea şase kilograme de muguri de canabis.

Gruparea de traficanţi de droguri era urmărită de mai mult timp de către poliţişti, agenţi sub acoperire cumpărând de mai multe ori droguri de la membrii reţelei.

În timpul percheziţiei efectuate la depozitul din localitatea timişeană, anchetatorii au descoperit o tonă de muguri de canabis pusă la uscat şi sute de plante aflate în creştere.

Liderul grupării şi alţi doi bărbaţi care ajutau la creşterea plantelor şi vânzarea drogurilor au fost reţinuţi, urmând a fi audiaţi la sediul DIICOT Timişoara în cursul zilei de marţi.