O ursoaică și puii ei s-au refugiat de valul istoric de caniculă din Canada. Animalele s-au bălăcit în piscina unei case VIDEO

O ursoaică și puii ei s-au refugiat de valul istoric de caniculă din Canada, care a făcut ravagii în ultima vreme. Animale au găsit o oază de răcoare în piscina unei case din Columbia Britanică.

30 iun. 2021, 15:29
O ursoaică și puii ei s-au refugiat de valul istoric de caniculă din Canada. Animalele s-au bălăcit în piscina unei case VIDEO

O ursoaică și puii

ei au vizitat curtea unui bărbat din zona Columbia Britanică, Canada, unde s-au refugiat de valul istoric de caniculă din ultima perioadă. Familia de animale a poposit chiar la piscină, unde puii de urs și ursoaica s-au bălăcit în voie. Ceea ce a împins animalele să caute o sursă de apă în care să se răcorească, au fost temperaturile de aproximativ 50 de grade celsius, care au făcut victime în Canada. După ce s-au bucurat de apa din piscină, ursoaica și puii au plecat de pe proprietatea celui care a filmat întreaga scenă.

Valul de căldură, care a lovit nord-vestul Statelor Unite și în vestul Canadei, a doborât orice record și din păcate meteorologii anunță ca temperaturile caniculare se vor menține.

„Cupola de căldură” care a făcut ravagii în Canada a adus temperaturi record, iar luni s-au înregistrat chiar și 47.9 grade Celsius în Lytton, oraș din centrul Columbiei Britanice, la aproximativ 200 de kilometri de Vancouver.

Din cauza căldurii extreme, autorităţile din Columbia Britanică au decis luni să închidă şcolile, universităţile, dar și unele centre de vaccinare.

 

O ursoaică cu pui se plimbă nestingherită pe la locurile de joacă

Pericol uriaș în Bușteni! În căutare de mâncare, urșii continuă să coboare din pădure în zonele locuite și să creeze panică printre oameni.

O ursoaică a ieșit la plimbare cu puiul ei prin centrul orașului În filmare se vede cum o ursoaică și puiul ei se plimbă fără probleme prin parcul din Bușteni. Imaginile filmate de un bărbat au ajuns pe rețelele sociale. Filmarea a creat panică în rândul locuitorilor din Bușteni, mai ales după ce, în ultima perioadă, au avut loc numeroase atacuri ale urșilor.

În urmă cu două zile, o adolescentă care se plimba în parcul central din Sinaia a fost atacată de un urs. Alertat de ţipetele fetei, paznicul a intervenit pentru a alunga animalul.