O văduvă din Marea Britanie, cu doi copii, s-a îndrăgostit de un dansator român. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale: „Vorbim deja de patru luni”

O femeie văduvă din Marea Britanie a fost cucerită de un dansator din România, după ce s-au cunoscut pe rețelele sociale.

12 iun. 2023, 18:29
O văduvă din Marea Britanie, cu doi copii, s-a îndrăgostit de un dansator român. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale: „Vorbim deja de patru luni”
O văduvă din Marea Britanie s-a îndrăgostit de un dansator român

Amanda Wilhelm, în vârstă de 31 de ani, locuiește în Marea Britanie, are doi copii și a rămas văduvă după ce soțul ei a murit, acesta fiind bolnav de cancer. Bărbatul a murit în luna martie a anului trecut. Acum, femeia este îndrăgostită de un dansator român.

La un an și câteva luni de la pierderea soțului, femeia susține că și-a găsit un nou iubit și a apărut în emisiunea „90 Day Fiancé: Before the 90 Days”, unde a vorbit despre povestea ei.

În cadrul emisiunii, Amanda a vorbit despre tragedia trăită, dar și despre întâlnirea pe care urmează să o aibă cu dansatorul român în București. Este vorba despre Răzvan Ciocoi, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care spune că este model, cântăreț, antrenor personal și prezentator, în mediul online.

Citește și: Un celebru prezentator TV aruncă bomba: ”Harry și Meghan se vor despărți în cinci ani, iar el se va întoarce în Marea Britanie”

„Este foarte drăguț, este unul dintre acei oameni care ar face orice pentru persoana iubită. Mă face să râd tot timpul”, spune Amanda.

Conform acesteia, relația lor a început după ce ea l-a descoperit pe Tik Tok, după ce o prietenă a făcut un live alături de el și l-a învins. I s-a părut că esteatrăgător, așa că i-a trimis un trandfir cadou. Răzvan i-a răspuns, iar între cei doi s-a legat ceva.

„I-am spus de la început că sunt văduvă. A fost acea persoană pe care m-am putut baza, m-a văzut în cele mai rele momente”, a mai spus ea.

Citește și: Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, parcurs fulminant: de la dansator profesionist la dezvoltator imobiliar de succes: „Sportul de performanță te formează ca om, îți oferă o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală nu ți-o poate preda”

Cei doi s-au întâlnit deja, dar nu se știe încă cum decurge relația dintre ei.

„Vorbim deja de patru luni, am avut și momente delicate, dar de fiecare dată ne-am împăcat”, a spus femeia, mărturisind că l-a prins pe dansator în timp ce îi cerea unei femei să facă duș fără sutien.

Sora Amandei nu este de acord cu relația, susținând că tânăra este bulversată de moartea soțului, alături de care are doi copii, pe Aleena,o fetiță de șapte ani și Jason Jr., de patru ani.

Răzvan, într-un story pe Instagram, i-a luat apărarea Amandei care a fost aspru judecată de cei care au urmărit emisiunea.

„Vreau să vorbesc despre Amanda, cea mai incredibilă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Are o inimă de aur și este o mamă mai mult decât extraordinară. Știți de cât curaj e nevoie pentru a participa la o astfel de emisiune? Nu știți nici măcar o părticică despre cine suntem cu adevărat, nici despre mine și nici despre ea.

Muncesc fără încetare de la vârsta de 15 ani, dându-mi sufletul și inima pentru visul meu, întotdeauna cu demnitate. Cu toate astea, vorbiți despre mine fără să mă cunoașteți cu adevărat. Este doar un show televizat, la naiba! Dacă sunteți suficient de deștepți, o să reușiți să vedeți și dincolo de camere și să înțelegeți cine suntem cu adevărat”, a scris Răzvan Ciocoi pe Instagram.