Un celebru prezentator TV aruncă bomba: ”Harry și Meghan se vor despărți în cinci ani, iar el se va întoarce în Marea Britanie”

Chiar dacă au trecut cinci ani de când prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, iar relația lor pare mai solidă ca oricând, zvonurile și previziunile despre o posibilă despărțire nu contenesc. Recent, celebrul prezentator TalkTV, Jeremy Kyle, a aruncat o nouă bombă legată despre iminența unui divorț între cei doi.

03 iun. 2023, 18:01
Un celebru prezentator TV aruncă bomba: ”Harry și Meghan se vor despărți în cinci ani, iar el se va întoarce în Marea Britanie”
Un celebru prezentator TV aruncă bomba: ”Harry și Meghan se vor despărți în cinci ani, iar el se va întoarce în Marea Britanie”

Un celebru prezentator TV aruncă bomba. Jeremy Kyle a spus că în cinci ani prințul Harry se va despărți de Meghan Markle și se va întoarce în Marea Britanie.

Citește și Prințul Harry, umilit în timpul încoronării tatălui său, Regele Charles al III-lea. Ce i s-a întâmplat Ducelui de Sussex în timpul ceremoniei

Un celebru prezentator TV aruncă bomba

Mai mult, prezentatorul TalkTV este de părere că ducesa de Sussex va rămâne în SUA cu cei doi copii ai cuplului atunci când va avea loc presupusa despărțire.

„Singurul mod în care Harry și Meghan pot câștiga bani este criticând singurul lucru din care spun că nu vor să facă parte” a spus fosta vedetă ITV.

Declarația prezentatorului le dă apă la moară celor ce au lansat numeroase zvonuri legate de o posibilă criză în mariajului prințului Harry și a lui Meghan Markle, care în ultima perioadă, a fost văzută la diverse petreceri de una singură.

Harry și Meghan Markle, implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu paparazzi

În urmă cu doar două săptămâni, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost implicați într-o urmărire de aproape două ore, la New York, fiind vânați de paparazzi americani.

Poliția din New York a emis un comunicat în care se arată că urmărirea dintre paparazzi și mașina în care se aflau Harry și Meghan Markle a fost aproape de a avea consecințe catastrofale.

Purtătorul de cuvânt al lui Harry a precizat că în mașina în care se aflau Harry și Meghan, pe tot timpul urmăririi mai era și mama acesteia.

”Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina de către un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

”Urmărirea neobosită, care a durat mai mult de două ore, a avut ca rezultat momente în care aproape s-a ajuns la coliziuni cu alte autovehicule de pe șosea, cu pietoni și chiar cu doi ofițeri de poliție din New York”, se arată în comunicatul emis de NYPD.

Prințul Harry a vorbit de mai multe ori despre insistența presei și modul în care paparazzi aleg să facă orice pentru a-și obține imaginile, afectat fiind de moartea mamai sale în condiții foarte asemănătoare.

În noaptea de 30 spre 31 august 1997, Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, fiul miliardarul egiptean Mohamed Al Fayed, au plecat cu o mașină de la hotelul Ritz din Paris. În autoturism se mai aflau şoferul Henri Paul şi bodyguard-ul cuplului.

Șicanat de paparazzi, şoferul nu a mai putut controla mașina și a intrat cu o viteză de 180 km într-un pilon al tunelului. El şi iubitul Dianei au murit pe loc, prinţesa de Wales şi bodyguardul au fost transportaţi la spital. S-a încercat de câteva ori resuscitarea ei, fără succes, astfel că la ora 4.00 dimineaţa a fost declarat oficial decesul.

Citește și Controversă imensă provocată de autobiografia Prinţului Harry. Acuzaţii dure la adresa fiului cel mic al Regelui Charles