O vedetă de la Antene şi-a anunţat demisia în direct. Cine îi va lua locul

"Star Matinal", celebrul matinal de la Antena Stars, a rămas fără unul dintre coprezentatori. Andrei Ştefănescu a anunţat, duminică, 5 aprilie, că părăseşte emisiunea, după doi ani în care a prezentat-o alături de Nsrin Ameri.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 14:17
O vedetă de la Antene şi-a anunţat demisia în direct. Cine îi va lua locul

Nu este cazul să dramatizăm”, a declarat acesta, după anunţul plecării. Tot el este cel care a anunţat numele succesorului său, Dima Trofim, prezent şi el în platoul emisiunii. 

În ultima sa emisiune, Andrei Ştefănescu a ţinut să le aducă mulţumiri atât colegei sale de platou, cât şi tuturor celor din echipa emisiunii şi să-i ureze succes viitorului coprezentator:

”Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal. De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună […] Este rândul tău Dima, își dau ștafeta. Îți doresc să fie într-un ceas bun, a spus Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Helsinki din Casa de Papel a locuit 9 ani în România. Vorbeşte foarte bine româneşte: „Salut toţi românaşii! Staţi în case!”

Andrei Ştefănescu este cântăreţ, fost membru al trupei Alb Negru, alături de Kamara Ghedi. Andrei Ştefănescu a fost în atenţia publicului şi datorită relaţiei pe care a avut-o cu artista Sylvia, care l-ar fi înșelat cu modelul pe care l-a folosit pe post de iubit într-un videoclip al ei. În prezent, Andrei este căsătorit cu tânăra Antonia şi au împreună un băieţel pe nume Ayan.