O vedetă de la noi nu s-a mai tuns de 14 ani FOTO

N-a fost mereu „Albă ca Zăpada”. În copilărie şi adolescenţă, Corina Caragea a purtat mereu părul tuns scurt. Cine ar fi crezut că va ajunge domnişoara sexy din ziua de azi?! Frumoasa ştiristă de la PRO TV a povestit pentru Click! cum îşi îngrijeşte podoaba capilară pe care n-a mai tuns-o de la 17 ani.

06 apr. 2014, 07:02

Chiar dacă părul lung şi strălucitor este acum parte din semnătura ei, Corina Caragea (31 de ani) îşi aminteşte că s-a simtit foarte bine tunsă precum personajul preferat din adolescenţa ei, şi anume Kelly din Beverly Hills. Vedeta se gândeşte uneori să se tundă din nou scurt, dar îi trece repede.

Corina Caragea a realizat un pictorial cu sora sa. Vezi cât de frumoase sunt amândouă FOTO

„Părul lung aduce un plus de feminitate. Un păr sănătos şi strălucitor este ca o oglindă a unei persoane, părerea mea. Pe de altă parte, părul scurt întinereşte şi înveseleşte, dar numai dacă îţi stă bine şi se potriveşte cu fizionomia ta”, a spus prezentatoarea, pentru Click!

Îi place părul ei de acum, dar mai are nostalgia vremurilor în care îl avea scurt. Totuşi, nu are curajul să-l taie… Şi n-a mai făcut-o de la 17 ani.

Vezi şi Imagini SEXY din vacanţa Corinei Caragea. Vezi cum s-a distrat frumoasa vedetă în concediu FOTO