O vedetă de la Survivor România şochează! Georgiana Lupu a încercat să se sinucidă. „Nu mai voiam să trăiesc”

După eliminarea de la Survivor România, Georgiana Lupu a făcut mărturisiri şocante. Cu ochii înecaţi în lacrimi, fosta concurentă a vorbit despre coşmarul pe care l-a trăit în orlinate şi despre momentul în care ar încercat să-şi pună capăt zilelor.

18 iul. 2021, 16:11
O vedetă de la Survivor România şochează! Georgiana Lupu a încercat să se sinucidă. „Nu mai voiam să trăiesc”

Georgiana Lupu a încercat să se sinucidă, după ce s-a luptat multă vreme cu depresia. Pentru că provine dintr-o familie dezorganizată, tânăra a crescut în orfelinate, opt la număr, în care nu ar mai vrea să se întoarcă.

„Nu mă mai duc pe acolo pentru că îmi aduc de anumite de momente tragice, pentru mine, dramatice, care mă dor foarte mult”, a declarat Georgiana Lupu, fostă concurentă la Survivor România, pentru Cancan.

Vedetă de la Survivor România a mărturisit că a încercat să-şi pună capăt zilelor, din cauza depresiei.

„Problemele din viața mea. Depresie am avut când aveam 15-17 ani, eram de necontrolat, fugeam din centre. Încercam să mă omor, nu mai voiam să trăiesc, nu voiam să mai exist. Mi-am dat seama că am foarte multe vieți și că nu se poate chestia asta, că sunt prea mult protejată de Univers”, a povestit ea.

Citeşte şi: Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

Georgiana Lupu de la Survivor România a încercat să se sinucidă. „Am avut depresii foarte multe şi urâte”

Georgiana Lupu a încercat să-și taie venele şi a înghiţit substanţe toxice.

„Am semne pe mâini, se văd… am avut depresii foarte multe, foarte urâte. Am fost și internată de câteva ori la spital, dar nu eram nebună, cum spuneau ei. Mergeam foarte mult la psiholog. Mă înțelegeau psihologii și nu mă înțelegeau doamnele de la cămin sau profesorii de la școală. Erau foarte mulți rasiști. Aveau probleme cu ăștia mai de culoare. Nu înțelegeau durerea mea”, a mărturisit ea.

Tânăra a afirmat că s-a simţit marginalizată pentru că este de culoare, iar asta i-a agravat depresia.

„Au pornit și de la asta și din cauză că nu m-am simțit ajutată și înțeleasă destul de oamenii din jurul meu, și de la faptul că nu am avut familia lângă mine. Au fost multe care s-au adunat în sufletul meu, m-au durut foarte mult”, a mai povestit Georgiana Lupu.

Citeşte şi: Gestul impresionant făcut de Zanni pentru a le mulţumi celor care l-au susţinut în competiţia Survivor România

Georgiana Lupu de la Survivor România nu are iubit. „Este foarte greu să găsesc o persoană care să-mi înțeleagă toate problemele”

Georgiana Lupu a mai spus că este foarte apropiată de Dumnezeu, pentru că „asta mi-a dat putere”.

„Când nu mai ai pe nimeni și n-ai nimic de pierdut… îți mai rămâne speranța, credința, încrederea în tine”, a spus tânăra.

Vedeta de la Survivor România a recunoscut că nu a reuşit să-şi găsească un iubit.

„Nu. Este foarte greu să găsesc o persoană care să-mi înțeleagă toate problemele și ceea ce vreau eu să fac pe viitor. Vorbesc, nu sunt figurantă… să nu răspund la mesaje, să le dau oportunități să ies la cafea, la suc. Sunt sociabilă, sunt un om deschis. Dar nu găsesc ceea ce caut, consider că trebuie să mai aștept, nu mă grăbesc… pentru că nu am tot ce-mi trebuie pentru a-mi clădi o relație în acest moment”, a precizat ea.

Citeşte şi: Câștigător Survivor România 2021. Zanni, dărâmat de durere. Vestea a picat ca un trăsnet

În afară de sport, Georgiana Lupu compune poezii şi este pasionată de muzică.

„Îmi place să compun. Am făcut și câteva piese. Lucrez pe partea asta, am observat că-mi place foarte mult… mă liniștește efectiv… ceea ce văd în jurul meu mă calmează când le trec pe hârtie și le pun cap la cap.

Îmi place să citesc, să mă plimb, să fiu liberă”, a mai spus ea.

Citeşte şi: Câștigător Survivor România 2021. Zanni a luat marele premiu al sezonului