O vedetă din România vrea să îşi TAIE sânii: „Sunt foarte mari şi mă incomodează”

În timp ce unele femei sunt disperate să aibă sâni mari şi apelează la chirurgia plastică pentru a obţine bustul mult visat, altele se plâng că sânii mari le dau dureri de cap. Printre vedetele care se încadrează în ultima categorie se numără şi cântăreaţa Anca Badiu.

13 iun. 2013, 10:55

Anca Badiu, ex-Class, a decis să îşi micşoreze sânii, pe motiv că ei o împiedică să se mişte în voie şi are probleme cu coloana vertebrală, scrie showbiz.ro.

„Am sâni mari, foarte mari şi mă incomodează. Chiar sunt disperată. Nu e bine să ai sânii atât de mari. Am probleme cu coloana vertebrală din cauza lor, că sunt prea grei. Nu pot face sport, nu pot alerga cum trebuie, în plus sunt şi mică de statură şi cu sânii mari par mai îndesată. Am vorbit deja cu câţiva doctori, m-am consultat, am făcut şi analize şi e totul ok. N-am noduli, n-am nicio problemă, mă pot opera liniştită”, a declarat Anca Badiu.

Cântăreaţa a adăugat că iniţial a intenţionat să îşi facă operaţia la o clinică din Turcia, dar până la urmă va opta pentru una din România.

Pentru ca această intervenţie să aibă loc, cântăreaţa este nevoită să mai aştepte o vreme, pentru că este obligată să slăbească câteva kilograme.