O vedetă din showbiz face nuntă, se îmbracă mireasă dar nu vrea să intre în biserică FOTO

Raluca Bădulescu numără zilele rămase până pe 4 septembrie, data la care va îmbrăca, pentru prima dată, rochia de mireasă. De fapt două creații semnate de Laura Olteanu și de Cătălin Botezatu. Evenimentul se va rezuma la o petrecere grandioasă, fără ca mirii să aibă parte de ceremonia religioasă.

RomaniaTV.net
21 aug. 2016, 08:15

Vedeta se află la al doilea mariaj, ea având din căsătoria cu Vali Pungă un băiat, care a dat sens vieții sale, după cum chiar ea susține, scrie libertatea.ro. Relația cu Florin, actualul partener de viață, a fost oficializată în urmă cu 9 ani, când îndrăgostiții au semnat actele la Starea Civilă, devenind sot și soție.

Citeşte şi Cine va prezenta noul show de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Este una din cele mai îndrăgite prezente de pe micul ecran FOTO

Pasul următor în viața lor ar fi trebuit să fie nunta, care, multă vreme, nu a fost o prioritate. La un moment dat, în mintea blondei a încolțit ideea de a îmbrăca rochia de mireasă, iar asta se va întâmpla în această toamnă. Va fi o nuntă celebrată doar printr-o petrecere exclusivistă, întrucât Raluca și Florin s-au cununat religios în 2014, în mare secret.

S-au cununat în secret acum doi ani

Și-au dorit o ceremonie discretă, la care au participat doar câteva persoane.

Citeşte şi După ce a slăbit 60 de kilograme, soarele a răsărit pe strada ei. Ce vedetă de la noi a spus „DA”

„Noi suntem căsătoriți civil deja de nouă ani, am fost la biserică acum doi ani de zile, nașii noștri Horia și Macry Constantinescu ne-au cununat religios atunci, pentru că eu și cu Florin, la rândul nostru, am fost nași pentru sora mea. De 3 ani îmi tot spun: ‹‹La anul, facem nunta, pentru ca să fiu și eu mireasă o dată în viață!›› Am mai fost o dată în viață mireasă în prezentarea finului, a lui Cătălin Botezatu, dar acum vreau să fiu mireasă și în viața reală! Acum nu va mai fi o slujbă, va fi doar petrecerea!”, a dezvăluit pentru Libertatea Raluca Bădulescu.