Oameni beţi care au căzut pe SCĂRILE RULANTE la METROU. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Se spune că nu ar trebui să bei şi să conduci, însă acelaşi lucru este valabil şi pentru călătoria cu mijloace de transport în comun. Acesta este şi cazul persoanelor de mai jos care au căzut în timp ce foloseau scările rulante la metrou. Imaginile au fost oferite de conducerea metroului din Washington, încercând să îi facă pe oameni să nu mai consume alcool în timp ce folosesc trenurile subterane.

02 ian. 2014, 14:29
Oameni beţi care au căzut pe SCĂRILE RULANTE la METROU. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Oficialii din Washington au creat o campanie inedită pentru a preveni rănile provocate din cauza consumului de alcool în timp ce este folosit metroul din oraş, declarând că în ultima lună şase oameni au ajuns la spital după ce au căzut pe scările rulante, potrivit Mirror.

Citeşte şi Au făcut scandal degeaba: Suporteri luaţi pe sus de SCARA RULANTĂ, când voiau să se bată cu POLIŢIA VIDEO

În urma acestor accidente mai multe persoane au suferit răni grave, printre care oase rupte şi alte complicaţii. Purtătorul de cuvânt al companiei îi sfătuieşte pe oameni să folosească taxiul dacă vor să ajungă acasă şi au consumat prea mult alcool.

Căzăturile de pe scara rulantă îţi pot pune în pericol viaţa dacă oamenii cad pe şine şi sunt electrocutaţi sau călcaţi de tren„, a declarat Dan Stessel.

Citeşte şi Cel mai ciudat deces: Bizarul mod în care un BĂRBAT a murit din cauza SCĂRILOR RULANTE de la METROU