Oamenii băgaţi în carantină, în Bucureşti, urlă în faţa poliţiei. „Vin din Paris, n-am mâncat de trei zile. Pierd 2.000 de euro pe zi”

Scandal într-un centru de carantină din Bucureşti, sectorul 4. Românii băgaţi în carantină sparg uşile în faţa poliţiştilor care asistă neputincios. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 10:41
Oamenii băgaţi în carantină, în Bucureşti, urlă în faţa poliţiei. „Vin din Paris, n-am mâncat de trei zile. Pierd 2.000 de euro pe zi”

Românii sunt nervoşi deoarece au fost obligaţi să intre în carantină de către autorităţile din România. Începând de ieri, 12 martie, toţii românii care s-au întors din Italia sau care nu au declarat de unde vin, au fost trimişi în carantină şi conduşi de către maşini de poliţie până la centrele de carantină.

Centrul de carantină din sectorul 4 este păzit de peste 10 jandarmi. Imaginile surprinse arată haosul provocat de coronavirus în România.

Un bărbat care s-a întors din Paris încearcă să spargă uşile unui centru de carantină din sectorul 4. Bărbatul s-a întors din Paris, o zonă care nu este la fel de afectată ca Italia şi totuşi stă în carantină, fapt ce l-a scos din sărite pe român.

„Eu n-am nicio treabă, vin de la Paris, de la muncă, vin din altă parte. N-am mâncat de trei zile. Stau aici, pierd bani, mii de euro. Sunt inginer, nu am nicio treabă cu Italia”.

 

Mai mulţi români din zone diferite din ţară au protestat în faţa centrelor de carantină. Vestea că un centru de instruire profesională a fost transformat într-unul de izolare i-a îngrozit la propriu pe localnicii dintr-un cartier din Buşteni. Și în Murighiol 70 persoane s-au strâns la marginea comunei pentru a protesta.

Citeşte şi: Românii protestează în stradă la Arad împotriva unui centru de carantină. „E normal să fim îngrijoraţi, e gard în gard”