Prinţul Harry şi Meghan Markle, o nouă decizie şocantă: Au lăsat fără joburi zeci de oameni!

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au luat la revedere de la o parte importantă a staffului lor. De când s-au căsătorit, Meghan şi Harry s-au înconjurat de unii dintre cei mai importanţi oameni din domeniu. Au angajat consilieri, ofiţeri de presă, specialişti în social media cu CV-uri impresionante şi toate astea pentru a-i ajuta să-şi împlinească rolurile de Duce şi Ducesă de Sussex.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 15:44
Prinţul Harry şi Meghan Markle, o nouă decizie şocantă: Au lăsat fără joburi zeci de oameni!

Numai că toate aceste vise s-au destrămat atunci când cei doi au decis să se mute în Canada, iar acum cele 15 persoane care i-au ajutat în ultimele luni au rămas fără job. Unii vor fi angajaţi pe alte poziţii în administraţia regală, dar majoritatea vor trebui să-şi caute alte joburi.

Echipa se spune că a fost şocată de anunţul Megxit, dar a fost în stare să arate un ultim act de loialitate în aceste timpuri dificile.
O sursă a Daily Mail a mărturisit: „Ducele şi ducesa au o echipă mică, circa 15 persoane. Cu toţii sunt loiali ducilor, înţeleg şi respectă decizia pe care aceștia au luat-o. Sunt foarte apropiaţi şi se sprijină între ei.”

În loc să-şi ia la revedere, echipa a petrecut ultimele săptămâni fără răgaz ca să-i ajute pe Harry şi Meghan să-şi organizeze noua viaţă.
Printre cei care vor rămâne fără job se numără şi şefa departamentului de comunicare, Sara Latham, care mai înainte a lucrat pentru soţii Obama şi pentru Hillary Clinton.

Clara Loughran a lucrat cu Harry vreme de mai mulți ani, iar acum va rămâne fără job. Ea a fost implicată în planificarea nunții dintre Harry și Meghan și este acea misterioasă femeie care i-a înmânat lui Meghan buchetul de mireasă.

 

Fiona Mcilwham face parte din echipă și este posibil să rămână fără job.

Citește și: Megxit-ul, o afacere de miliarde pentru Harry şi Meghan. Suma uriaşă pe care o poate încasa fostul cuplu regal de la o bancă din SUA