Oamenii legii au împărţit amenzi la un cortegiu funerar. 30 de persoane nu au respectat măsurile impuse de autorităţi

Oamenii legii din Craiova au dat amenzi în valoare de 6.000 de lei la o înmormântare, unde mai mulţi participanţi nu respectau distanţarea socială şi nu au purtat măşti de protecţie.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 12:47
Oamenii legii au împărţit amenzi la un cortegiu funerar. 30 de persoane nu au respectat măsurile impuse de autorităţi

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar, mai multe persoane nu ar fi respectat normele de prevenire al noului coronavirus.

Citeşte şi: Virgil Musta, scenariu sumbru: „E vorba despre diferenţa între viaţă şi moarte. Când ai şansa să te internezi, înseamnă ca ai o şansă”

Prin urmare, în urma verificărilor făcute de oamenii legii, aceştia au identificat 30 de persoane care nu respectau măsurile de distanţare socială şi protecţie sanitară, fiind amendaţi cu suma de 3.000 de lei. 

„Astfel, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 30 de persoane care nu ar fi respectat în totalitate măsurile de distanţare fizică şi protecţie sanitară, fiind aplicate amenzi în valoare de 3.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a primit o amendă de 3.000 de lei, în calitate organizator.