Oana a vorbit despre traumele vieții ei. Fostul iubit a suferit o moarte cumplită: „Am fost în Iad. Eram pe calmante, luam pastile”

Oana Radu a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, însă vedeta ascunde o traumă profundă. Ea a fost foarte afectată de moartea fostului ei iubit.

28 oct. 2021, 20:34
Oana a vorbit despre traumele vieții ei. Fostul iubit a suferit o moarte cumplită: „Am fost în Iad. Eram pe calmante, luam pastile”

Oana Radu este una dintre cele mai talentate artiste ale momentului, însă ea a fost profund marcată de moartea violentă a fostului iubit.

Vedeta a povestit despre cele mai dureroase momente din viața ei. Aceasta susține că reușit până la urmă să-și vindece suferința.

Fostul iubit al Oanei Radu a fost omorât într-o scară de bloc. Un bărbat a aruncat cu un cocktail de molotov pe trupul acestuia, iar arsurile i-au fost fatale.

La vârsta de 27 de ani se bucură de un succes imens, dar momentele din viața ei nu au fost mereu frumoase. Vedeta a mărturisit faptul că după moartea fostului iubit a trecut printr-un adevărat calvar.

„Eu am fost în Iad, lumea o să spună că exagerez. Dar aşa a fost senzaţia mea! Au fost 2 ani de anxietate, s-a legat tot şi de necazul cu fostul meu iubit. Am fost şocată, nu credeam că e real. Şi acum mi se pune un nod în gât. A fost un om care a fost parte din viaţa mea şi care a dispărut. M-a afectat mult pierderea lui. Lumea zicea că nu plâng, că nu îmi pasă, dar eram în altă lume. Eram pe calmante, luam pastile. Lumea m-a judecat mult, iar eu mă simţeam vinovată că trăiam şi el nu.”, a declarat Oana Radu într-un interviu, potrivit SpyNews.

Citește și: Oana Radu ajunge pe masa de operație după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce probleme i-a adus pierderea în greutate

Oana Radu: „Nu ştiu ce înseamnă să iubeşti un tată”

Viața artistei nu a fost roz, ea a întâmpinat foarte multe momente grele. În ceea ce privește familia, Oana nu știe cum este să ai un tată care să fie lângă tine și să te susțină.

„Tata mai venea la aniversări, când aveam 7 ani au hotărât să divorţeze. Mama a sperat ani întregi să se întoarcă la noi. Eu nu aveam nicio vină, el a ales să plece, să nu fie în viaţa mea. Nu ştiu ce înseamnă să iubeşti un tată. Nu mi-a dat bani niciodată, nu m-a ajutat deloc, îmi promitea că vine şi mă lăsa baltă. E clar că nu m-a vrut în viaţa lui, el a ştiut mereu unde sunt, la ce şcoală învăţ.”, a adăugat artista.

Vedeta este fericită pentru că mama ei a fost mereu lângă ea. Aceasta a făcut tot ce a putut pentru a o susține.

Citește și: Oana Radu, plină de celulită. Imaginile şocante au fost făcute publice: „Este nevoie de mult curaj sa postezi asta”

„Am 27 de ani şi am întâmpinat destul de multe greutăţi. Am fost un copil cât se poate de răsfăţat, mami m-a crescut singură de la 3 săptămâni. Tati ne-a părăsit, la început judecăm decizia asta a lui, i-am simţit lipsa foarte mult. Dragostea de tata e unica… Am suferit, a fost greu, mama s-a zbătut mult, aveam mereu datorii pentru că mie să îmi fie bine, să mă susţină în muzică.”, a povestit artista.