Oana Radu ajunge pe masa de operație după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce probleme i-a adus pierderea în greutate

Oana Radu a anunțat că va ajunge pe mâna medicilor după ce a slăbit zeci de kilograme. Vedeta a declarat că pierderea în greutate a venit și cu câteva inconveniente.

05 aug. 2021, 18:58
Oana Radu ajunge pe masa de operație după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce probleme i-a adus pierderea în greutate

Oana Radu

a avut un parcurs absolut impresionant. Ea a ajuns vedetă după ce a făcut senzație cu vocea ei în cadrul show-ului de talent Vocea României.

De asemenea ea și-a schimbat radical imaginea după ce a slăbit câteva zeci de kilograme și a ajuns la o siluetă de invidiat.

Cu toate acestea, pierderea în greutate i-a adus Oanei Radu și câteva probleme de natură estetică pe care vedeta este determinată să le retușeze.

De curând ea anunțat că a ajuns la greutatea de 57 de kilograme și este mai slabă ca niciodată și extrem de mândră de progresul ei.

Oana Radu și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a hotărât să facă câteva intervenții care o vor ajuta să renunțe la surplusul de piele rămas în urma dietelor.

”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăbit foarte multe zeci de kilograme. Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, a mărturisit Oana Radu, potrivit CanCan.

Oana Radu! Cântăreaţa este de nerecunoscut după ce a slăbit 18 kilograme: „Haterii vor spune că e photoshop”

Artista are o dietă proprie, pe care şi-o promovează pe Internet şi cu care a reuşit să slăbească. Oana Radu este extrem de încântată de rezultate, astfel că a realizat o şedinţă foto şi a distribuit imaginile pe reţelele de socializare.

„Haterii vor spune ca e photoshop hahahaha! Transformarea mea a luat sfarsit! In aceste poze ma vedeti pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa! Aceasta este una muuuuult mai usoara decat prima! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericita! Asa arat eu acum!

De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii! Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit! Vreau sa ii multumesc evident si lui Catalin Dobrescu pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti! Bafta cu noua dieta!„, este mesajul postat de Oana Radu.