Oana Bogza Pintea a căzut pe scenă. Imaginile în care artista se prăbuşeşte peste orchestră

Oana Bogza Pintea a căzut pe scenă. Artista a trecut printr-un moment pe care nu îl va uita niciodată. În timpul recitalului, a alunecat şi a căzut pe spate, peste orchestră. Acum, priveşte toată situaţia cu amuzament, însă atunci i s-a părut tragic.

11 mai 2023, 08:18
Oana Bogza Pintea a căzut pe scenă. Imaginile în care artista se prăbuşeşte peste orchestră

Oana Bogza Pintea a căzut pe scenă. S-a întâmplat la Sadova, la Festivalul 10 pentru folclor, unde era acompaniată de Orchestra Ciprian Porumbescu. Artista a vrut să facă un pas în spate să comunice cu dirijorul, însă, a alunecat pe o husă şi s-a prăvălit peste orchestră. Imediat, Oana s-a ridicat în picioare şi şi-a continuat melodia.

Citeşte şi: Oana Bozga Pintea a suferit un accident. S-a răsturnat cu taxiul: „Eram plină de sânge pe faţă, simţeam că nu pot să vorbesc”

Oana Bogza Pintea a căzut pe scenă

Cum spune si melodia mea, chiar sunt stapana si tocmai de aceea nu am avut nicio clipa vreo retinere sau vreun sentiment de retinere ca sa-mi continui cantecul. Nu am facut ceva rusinos sau vreun lucru rau, pur si simplu s-a intamplat si asta e, cantecul a mers mai departe.

Am facut niste pasi marunti in spate, voiam sa-mi intalnesc privirea cu cea a dirijorului pentru a-i face semn ca se termina cantecul. Am calcat  cu piciorul stang pe husa de la boxa, am alunecat usor fiind un material de fâș, alunecos. Cand am pasit cu piciorul drept sa-mi regasesc echilibrul, n-am mai reusit pentru ca am calcat tot pe aceasi husa si am alunecat cu ambele picioare.

Nu m-am lovit pentru ca am cazut chiar pe acea husa, care are si un burete. In cateva secunde am fost in picioare, imediat mi-am revenit. Dirijorul era in dreapta mea si a incercat sa ma prinda dar nu a mai apucat. Am apreciat foarte mult faptul ca orchestra nu s-a oprit, a fost un punct in plus pentru mine ca asa am reusit sa-mi cant piesa pana la sfarsit. Viata merge mai departe orice s-ar intampla!” , a declarat Oana Bozga Pintea pentru Star Popular.

Când a căzut, Oana a lovit şi stativul unui microfon, însă, chiar şi asa, instrumentiştii orchestrei Ciprian Porumbescu nu s-au oprit din cântat. Astfel, artista a ieşit cu fruntea sus din această întâmplare, reuşind să-şi continue melodia până la final.

Trei zile am ras incontinuu, aveam febra musculara la abdomen de cat am ras pe tema asta. M-am amuzat maxim si chiar ma bucur ca sunt o persoana spirituala si ca am putut sa-i fac pe atatia oameni sa rada sau sa-si schimba starea dupa ce au urmarit filmuletul cu patania mea. Nu este important cum cazi, ci cum te ridici! Este vorba despre o lectie de viata dupa care ne putem ghida toti.”, a mai mărturisit Oana Bozga Pintea, potrivit sursei menţionate mai sus.